Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Als zangeres is Numidia el Morabet, bekend als Numidia, één van de rising stars van dit moment. Ze mag dan met haar 23 jaar aan de jonge kant zijn, de muzikale powerhouse heeft al heel wat successen op haar naam staan. En dat is niet onopgemerkt gegaan! Ook tijdens haar deelname aan de populaire fotografiewedstrijd Het Perfecte Plaatje op Reis blaast Numidia de jury én deelnemers omver…

Zangeres Numidia schittert met vrouwelijke delegatie kandidaten in Het Perfecte Plaatje

Wie dit seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis volgt houdt Numidia goed in de gaten. De 23-jarige zangeres is namelijk on a roll en wint ronde na ronde met denderende resultaten en de mooise foto’s. En al dat success sleept ze niet alleen binnen. Ook de andere vrouwelijke deelnemens zijn de wedstrijd niet uit te slaan. Met al dat gedeelde harde werk bouwen de dames razendsnel diepe vriendschappen op. Hoe kan het ook anders. Met bloed, zweet en tranen zet de vrouwelijke delegatie deelnemers de prachtigste plaatjes op beeld en daarbij hebben ze elkaar hard nodig. Tatum Dagelet, Eloise van Oranje, Leonie ter Braak en Numidia vormen een prachtig kwartet dat tijdens de opnames ontzettend close lijkt te zijn geworden. De vier schoonheden verschenen op Instagram op een heerlijk knus kiekje. Ze staan er allemaal fantastisch op, maar met brede glimlach en doordringende blik steelt Numidia de show. Dit zou wel eens het meest perfecte plaatje tot nu toe kunnen zijn!

Zangeres Numidia zit in nieuw seizoen Beste Zangers

En wetende hoe mooi Numidia op beeld staat én kan zingen zal het je ook niets meer verbazen dat de knappe zangeres gevraagd is voor Beste Zangers. Ja, je hoort het goed: Numidia is één van de spetterende deelnemers van het nieuwe seizoen van de zangshow. In Beste Zangers kunnen we weer heerlijke interpretaties en muzikale meestewerken van Numidia verwachten. De 23-jarige zangeres heeft namelijk ruim en breed haar creativiteit en zangtalent bewezen. En dat is natuurlijk noodzakelijk bij een programma als Beste Zangers. In het zonnige Sevilla in Zuid-Spanje zal de zangeres gevraagd worden oude klassiekers en nummers van mede-deelnemers opnieuw te interpreteren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Numidia (@numidiamusic)

Voor Numidia is het coveren van bestaande nummers echter niets nieuws. Voordat de Limburgse schoonheid namelijk de bekendheid opzocht met haar eigen nummers deed ze hoofden draaien met haar versies van bekende nummers. Zo wist ze in 2015 de finale van de razendpopulaire zangcompetitie The Voice Kids te bereiken waarbij haar emotionele nummers vele harten bereikten. Logisch dus ook dat de Marrokaans-Nederlandse topster de seconde dat ze 18 was getekend werd bij het platenlabel TRIFECTA van Ali B. En dat was nog maar de start van haar denderende carriere. Numibia weet hit na hit neer te zetten en werkte binnen afzienbare tijd samen met namen Ronnie Flex, Famke Louise en Boef. We kunnen grootse dingen van haar verwachten!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Numidia (@numidiamusic)

Zangeres Numidia begon ook bij The Voice

Numidia is niet de enige grote naam waar we naar uit kunnen kijken bij Beste Zangers dit seizoen. En toevallig genoeg ook niet de enige die haar bekendheid via The Voice gestart is! Zo sluit de 23-jarige zangeres zich aan bij onder andere Melanie Jonk, bekend als Mell van Mell & Vintage Future, en Duncan Laurence! Beide sterren hebben hun denderende zangcarriere ook gestart bij het zangprogramma The Voice. Wellicht dat ze allemaal daar het oog van gastheer Jan Smit getrokken hebben. Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit de ex-The Voice sterren opnieuw in een zangwedstrijd te zien schitteren. Met zoveel ervaring in het schrijven van eigen nummers én reinterpreteren van bestaande nummers kan het niet anders dan fantastisch worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!