Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds haar razend populaire deelname aan “It Takes Two” is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Lisa Michels is wellicht een minder bekende naam in de Nederlandse showbizz, maar niet voor lang. De bloedmooie brunette is hard op weg om zich onmisbaar op je Spotify én je televisiescherm te maken. Al dat harde werk wil je absoluut niet missen. Naast haar gouden keeltje is Lisa namelijk een beeldschone verschijning! Dit onthullende plaatje bewijst dat ze ook niet bang is haar charmes in te zetten.

Lisa Michels verwent volgers met intiem kijkje in haar shirtje

Dat Lisa Michels niet bang is haar volgers alles te laten zien, hadden we onderhand kunnen weten. De bloedhete brunette schrijft diep emotionele nummers en laat regelmatig op social media haar hele leven zien. En dat Lisa zich ook niet schaamt voor haar heerlijke figuur maken de foto’s op haar Instagram ook meer dan duidelijk. Lisa heeft ook geen enkele reden om zich te schamen. De 33-jarige Amsterdamse is een plaatje voor de eeuwen. De vurige kiekjes waarmee ze volgers op Instagram verwend wil je dan ook bijna aan je muur hangen. Ook dit intieme filmpje laat weinig aan de verbeelding over en fans zijn door het dolle heen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Michels (@lisamichelsofficial)

Lisa Michels laat niks aan de verbeelding over

Lisa combineert haar nieuwste hit namelijk met een pittig klein pakje. Je weet niet waar je jouw aandacht moet houden. Van zowel het pakkende deuntje als van Lisa zelf wil je alles  meekrijgen. Het filmpje staat bij ons ook continu op repeat. En hoe kan het ook anders! Lisa schittert in een zéér diep uitgesneden topje en laat met haar voorover leunende houding precies nul aan de verbeelding over. Zo geeft ze haar fans volledig zicht naar binnen. Je gaat er bijna spontaan van watertanden. Haar lange wilde haren maken het plaatje compleet. Lisa lijkt ook dondersgoed te weten wat ze haar fans aandoet. Met een zwoele glimlach en doordringende blik doet ze je hartje sneller kloppen. Fans krijgen er niet genoeg van. Zo heeft de Amsterdamse schoonheid al tienduizenden volgers verzameld, en ze is nog lang niet klaar!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Michels (@lisamichelsofficial)

Maar wie is nu eigenlijk zangeres Lisa Michels?

Nu je weet dat de Instagram van Lisa Michels niet uit je feed mag ontbreken, ben je natuurlijk ook benieuwd naar haar overige avonturen. Ondanks dat Lisa al enige tijd rondhuppelt bij SBS6 als presentatrice van Shownieuws was haar ‘claim to fame’ een spectaculaire deelname aan It Takes Two. De knappe brunette liet daar zonder twijfel zien dat ze zangtalent had om U tegen te zeggen. Onder leiding van Waylon verzamelde Lisa fan na fan met haar gouden keeltje en haar populariteit is sindsdien niet meer gedaald. Onderhand maakt ze ook eigen denderende deuntjes. Ook is ze de vaste sidekick van Nicky Romero bij internationaal radiostation Protocol Radio, waar Lisa expert dance muziek is. De scherpe fans zullen haar ook op het grote scherm voorbij hebben zien komen. Zo schitterde ze in F**k de Liefde en Misfit 2 en is binnenkort te zien in Just Say Yes op Netflix.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Michels (@lisamichelsofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.