Foto: Zangeres Famke Louise laat zonder broek haar ronde achterzijde zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Famke Louise spectaculaire achterbumpers heeft is reeds bekend, maar in dit bloedhete plaatje krijgen we er wel heel veel van te zien! 

Als zangeres en influencer draagt Famke Louise wel vaker pittige outfits. En hoe kan het ook anders? Je moet de aandacht van je fans natuurlijk wel wat vast weten te houden! Nou, dat krijgt Famke Louise met dit soort overheerlijke kiekjes vast en zeker voor elkaar. Logisch wel, want van deze gedurfde shot valt je mond echt open. Famke Louise poseert namelijk in werkelijk niets verhullende outfit en pronkt daarbij met haar fantastische achterzijde. En daar kan je je ogen bijna niet vanaf halen!

Famke Louise verleidt fans met pittige plaatje zonder broek

Want het mag dan reeds bekend zijn dat Famke Louise een geweldig lichaam heeft, zo veel detail krijgen we er niet vaak van te zien! En dat zou toch echt verboden moeten zijn. Van dit soort heerlijke fotootjes krijgen we namelijk nooit geen genoeg. Gelukkig voor ons lijkt Famke Louise er zelf ook zo over te denken. Als je zo hard werkt voor je strakke figuur wil je die natuurlijk ook tentoonstellen! Logisch, toch? Wij kunnen er in ieder geval alleen maar om juichen. Zeker met dit soort prikkelende plaatjes als resultaat! Famke Louise poseert namelijk verleidelijk voor de camera en laat daarbij niets aan de verbeelding over. Niet alleen trekt ze namelijk haar shirtje half omhoog, ook van onderen maakt ze het flink spannend.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Famke Louise zonder broek is zeer aantrekkelijk

Famke Louise schittert namelijk in een broekloze outfit! Iets anders kunnen we het toch echt niet noemen. Van het piepkleine stofje dat haar nog een beetje bedekt valt namelijk nog maar te betwijfelen of het als kleding mag gelden! Het minuscule setje is hooguit het formaat van een sok en laat dan ook alles aan haar volgers zien. En daar hoor je ons absoluut niet over klagen. Het is namelijk in één oogopslag duidelijk dat Famke Louise lange uren in de sportschool maakt. Want dit overheerlijke figuur kan je haast niet anders verkrijgen! Logisch dus dat Famke Louise er ook alles van wil laten zien. Zo drukt ze verleidelijk haar afgetrainde achterzijde omhoog en krijgen we ook een sneak peek van haar strakke buik. En daar kan je toch echt alleen maar van watertanden. En hopen op meer, natuurlijk!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Famke Louise gaat op haar knieën in uitgesneden badpakje

Gelukkig voor haar fans lijkt Famke Louise er ook zo over te denken. Zo verwende ze recent haar fans ook al met dit prachtplaatje. Famke Louise trok namelijk al haar kleding uit voor deze bloedhete strandfoto’s en wist daarbij al haar volgers helemaal wild te maken. Niet alleen poseert ze namelijk in een loeistrak zwemsetje, nee. Kers op de taart is toch echt dat het setje nog maar nét bij elkaar weet te blijven! De knappe zangeres schittert namelijk in een zwempakje met grote gaten en het dunne stofje weet haar nog maar net te bedekken. Want waar haar voorzijde veiliggesteld is, houdt haar pakje aan de achterkant volledig op! Daar mag je namelijk optimaal van genieten, want het zwemsetje start pas halverwege haar middel. En daar zijn we toch wel dolblij mee. Want van Famke Louise haar figuur krijgen we natuurlijk nooit genoeg.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FAMKE LOUISE (@famkelouise_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?