Foto: Zangeres Eva Simons geniet van solo-avontuurtje op privéstrand tijdens Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Eva Simons geniet volop van haar solo-avontuurtje tijdens het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson.

Dit is Expeditie deelneemster zangeres Eva Simons

De knappe Eva Simons is een Nederlandse zangeres en songwriter. De Amsterdamse wordt gezien als een echte stoere dame en is nu zesendertig jaar. Eva begon haar carrière als lid van de meidengroep Raffish, die bekendheid kreeg door het tv-programma Popstars. Maar het was pas toen ze solo ging dat ze echt schitterde. Eva is een artiest met een uitgesproken imago, met haar opvallende kapsels en bijzondere outfits. Ze is bekend geworden door hits als “Silly Boy” en “Take Over Control,” die wereldwijd de hitlijsten bestormden. Naast haar muzikale succes heeft Eva ook als coach deelgenomen aan The Voice of Holland, waar ze haar expertise deelde met opkomend talent. Ze blijft een inspiratiebron voor velen, zowel vanwege haar muzikale prestaties als haar eigenzinnige stijl. Zo is Eva Simons een ware Nederlandse trots in de internationale muziekscene. Op onderstaande videoclip is één van Eva haar grootste hits met niemand minder dan Will.i.am te zien genaamd ”This Is Love”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Simons (@evasimons)

Zangeres Eva Simons gelijk naar afvallerseiland tijdens Expeditie Robinson

Het was geen makkelijk begin voor zangeres Eva Simons tijdens Expeditie Robinson. Je zou misschien denken dat het nieuwe seizoen een beetje rustig begint met een niet al te moeilijke proef en zonder eliminatie. Toch ging de eerste aflevering tegen al deze verwachtingen in juist keihard. Er was geen sprake van genade en dat heeft Eva Simons gelijk gemerkt. Zo werd de zangeres naar afvallerseiland gestuurd samen met Iris van Lunenburg. Dit kwam doordat de twee kampen voor een groot dilemma stonden toen werd geopperd dat ze beide iemand weg moesten sturen. Uiteindelijk kozen ze dus voor deze twee dames als zwakste schakels. De dames zijn niet blij omdat eerder werd afgesproken niet gelijk een vrouw weg te stemmen. Toch hoeven de dames niet direct naar huis toe, want ze gaan naar afvallerseiland.

Zangeres Eva Simons slaat volledig de plank mis

Nadat Eva Simons en Iris van Lunenburg naar afvallerseiland zijn gestuurd besluiten ze het als iets positiefs te zien. Zo hebben ze daar meer rust en niet zo last van alle ‘politieke’ discussies. De twee dames willen door als twee powervrouwen en ze krijgen een kist met gereedschap om te overleven. Toch gaat dit niet helemaal lekker nadat Eva Simons een niet zo slim plannetje had gesmeten. De zangeres dacht namelijk dat het slim was om hun pan in te graven om zo krabben te kunnen vangen. Helaas had Eva geen rekening gehouden met eb en vloed van de zee en zo zijn ze al snel de pan kwijt. Hier baalt Eva ontzettend van en ze zegt dat het een echte Eva actie is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Simons (@evasimons)

Eva Simons laat weten waar ze haar behoefte liet tijdens Expeditie Robinson

Na de opnames van Expeditie Robinson zijn er altijd vele persdagen. Tijdens de persdagen stellen interviewers vaak bijzondere vragen. Net zoals op onderstaande video waar wordt gevraagd hoe Eva Simons haar behoefte deed en waar. Eva vertelt uitgebreid hoe ze dit deed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?