Foto: Zangeres Elize maakt strand onveilig in topje dat vrijwel niks bedekt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Elize schittert wel vaker in onthullende outfits, maar met dit piepkleine topje vragen wij ons af of ze niet beter niets aan had kunnen trekken.

Wij snappen het wel dat zangeres Elize fan is van minuscule pakjes. Hoe kan het ook anders? Zo’n spectaculair figuur en bloedhete assets zouden wij ook de hele dag door tentoon willen stellen. Maar in dit recente kiekje op het strand maakt ze er wel een héle hete boel van. Op een gegeven moment moet je je namelijk afvragen of iets nog als een topje mag gelden. En dit minuscuul stukje stof? Dat zoekt wel heel erg de grenzen op.

Zangeres Elize verleidt strandgangers in badsetje

Zangeres Elize heeft één ding in ieder geval wel goed. Het klopt technisch gezien dat je op het strand in lekker kleine setjes mag verschijnen, maar er zijn nog steeds grenzen, toch? Van dit minuscule topje vragen wij ons namelijk af of het überhaupt nog als bovenkantje mag gelden. Niet dat je ons hoort klagen natuurlijk, want de foto die het oplevert doet je spontaan watertanden. In het onthullende topje kan je namelijk echt álles zien! Het stofje weet haar heerlijke rondingen namelijk geeneens te bedekken. Al wil je dat natuurlijk ook helemaal niet, want dit heerlijke kiekje doet je spontaan watertanden. Elize verwent haar volgers al helemaal door er ook nog eens een pittig klein broekje bij aan te trekken. Het pittige setje zet haar spectaculaire figuur echt helemaal in het zonnetje. Letterlijk en figuurlijk!

Zangeres Elize schittert in open jurkje in zonnige Ibiza

En zangeres Elize zet de onthullende beach vibes alleen maar voort! Haar avontuurlijke zonvakantie wordt namelijk uitgebreid vastgelegd op social media en deze topplaatjes wil je echt niet missen. Zo deelde ze recent nog dit pareltje ter voorbereiding van een netjes avondje uit. Maar ook daar zoekt ze alle grenzen op! Haar lange jurk is namelijk helemaal doorzichtig! Elize schittert in dit bloedhete jurkje wat ook echt precies niets verborgen houdt. Haar afgetrainde figuur doet echt alle hoofden draaien met de diepe open rug en onthullende split. Voeg daar haar doordringende blik en verleidelijke pose aan toe en het zwoele kiekje is compleet. Als je er nog niet van overtuigd was dat Elize niet uit je feed mag ontbreken heeft deze vurige foto je vast en zeker overtuigd! Wij zijn er in ieder geval zéér van te spreken. Hier krijgen we echt nooit genoeg van.

Zangeres Elize geeft volgers flinke inkijk in aandachttrekkend topje

Gelukkig voor ons heeft zangeres Elize nog meer dan genoeg andere kiekjes om van te smullen! Werkelijk, haar social media lijkt is een cadeautje voor je ogen. Alleen deze bloedhete fotoshoot in een knellend topje zal je al in vuur en vlam zetten. Elize weet namelijk haar spectaculaire assets echt optimaal in te zetten en met overheerlijke gevolgen. Deze plaatjes doen je namelijk echt watertanden. In de verleidelijke pose kan je namelijk zó tot aan haar navel naar binnen kijken. Het diep uitgesneden topje laat echt niets aan de verbeelding over, en gelukkig maar. Dit bloedhete plaatje wil je echt op je netvlies gebrand hebben!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!