Foto: Zangeres Anouk deelt aparte foto uit privé collectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres en voormalig The Voice-coach Anouk deelt een bizarre foto uit de oude doos. Wat is dit bijzonder om te zien!

Anouk deelt oude foto van zichzelf

De Nederlandse rockzangeres Anouk deelt niet vaak iets op haar Instagram. Dat betekent dus dat het extra speciaal is wanneer ze dat wel doet. Deze keer heeft ze een post van iemand anders op haar verhaal gedeeld. Het is een foto van haar vroegere zelf met haar nu. Ze zet er zelf ook bij: “Ik nu en ik 26 jaar geleden”. De foto is van @ardgelinck op Instagram. Hij doet alleen maar dit soort portretten. Hij zet de oudere en jongere versies van artiesten, acteurs en andere bekende mensen naast elkaar in één foto. Het is heel apart om naar te kijken, maar ook wel heel erg leuk. In het bijschrift van de foto van Anouk schrijft hij: “Die korte coupe van Anouk staat haar te gek vind ik. […] Mocht zij die über coole pony uit de 90’s ooit nog eens overwegen… Ook dat misstaat je niet, Anouk!” Wij sluiten ons daarbij aan, beide kapsels (en foto’s) zijn prachtig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ard Gelinck (@ardgelinck)

Anouk laat haar achterkant duidelijk zien

Soms lijkt het net alsof iedereen op sociale media een perfect leven lijdt. Natuurlijk weten we allemaal dat het niet zo is, maar we kunnen dit heel makkelijk vergeten. Zeker omdat bijna iedereen alleen maar foto’s deelt van de leuke dingen in het leven. Anouk plaatste recentelijk een foto van zichzelf op haar Instagram. Het is geen heftige foto, maar ze maakt wel even iets duidelijk. Dat doet ze alleen niet met de foto, maar met het bijschrift. Ze schrijft: “Not all scars are visible”, oftewel: “Niet alle littekens zijn zichtbaar”. Daarmee verwijst ze natuurlijk naar de heftige dingen die mensen meemaken of voelen die je niet direct aan de buitenkant kunt zien. Denk bijvoorbeeld aan mentale mishandeling of depressie. Die dingen zijn niet altijd van buiten duidelijk te zien. Op de foto die Anouk geplaatst heeft, kijkt ze de camera niet in, maar staat ze er juist met haar rug naartoe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Anouk heeft volgers geïnspireerd

Met de bovenstaande foto en quote heeft de zangeres veel losgemaakt in haar fans en volgers. Mensen reageren massaal op haar Instagram post met motiverende teksten en steken bij anderen een hart onder de riem. Zo reageert iemand met: “En tóch sta je daar! En kijk eens, nog met een rechte rug ook! Alleen zo jammer dat het uitvinden van hoe sterk je bent zo’n pijnlijke weg is.” Wat een mooie tekst! Iemand anders reageert met: “Dat is wat een mens sterk maakt. Love yourself! Je bent zo mooi en dat straal je uit.” Zo zijn er nog meer van dit soort motiverende reacties op de foto. Gaaf dat één quote zoiets kan losmaken in mensen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.  

Foto: Kelly Piquet deelt stout kiekje voor slapengaan

Normaal gesproken deelt Kelly Piquet geen foto voor het slapengaan. Nu ze het wel doet is het gelijk een stout kiekje.