Foto: Zangeres Anouk deelt aparte foto uit privé collectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres en voormalig The Voice-coach Anouk deelt een bizarre foto uit de oude doos. Wat is dit bijzonder om te zien!

Anouk deelt oude foto van zichzelf

De Nederlandse rockzangeres Anouk deelt niet vaak iets op haar Instagram. Dat betekent dus dat het extra speciaal is wanneer ze dat wel doet. Deze keer heeft ze een post van iemand anders op haar verhaal gedeeld. Het is een foto van haar vroegere zelf met haar nu. Ze zet er zelf ook bij: “Ik nu en ik 26 jaar geleden”. De foto is van @ardgelinck op Instagram. Hij doet alleen maar dit soort portretten. Hij zet de oudere en jongere versies van artiesten, acteurs en andere bekende mensen naast elkaar in één foto. Het is heel apart om naar te kijken, maar ook wel heel erg leuk. In het bijschrift van de foto van Anouk schrijft hij: “Die korte coupe van Anouk staat haar te gek vind ik. […] Mocht zij die über coole pony uit de 90’s ooit nog eens overwegen… Ook dat misstaat je niet, Anouk!” Wij sluiten ons daarbij aan, beide kapsels (en foto’s) zijn prachtig!
Anouk laat haar achterkant duidelijk zien

Soms lijkt het net alsof iedereen op sociale media een perfect leven lijdt. Natuurlijk weten we allemaal dat het niet zo is, maar we kunnen dit heel makkelijk vergeten. Zeker omdat bijna iedereen alleen maar foto’s deelt van de leuke dingen in het leven. Anouk plaatste recentelijk een foto van zichzelf op haar Instagram. Het is geen heftige foto, maar ze maakt wel even iets duidelijk. Dat doet ze alleen niet met de foto, maar met het bijschrift. Ze schrijft: “Not all scars are visible”, oftewel: “Niet alle littekens zijn zichtbaar”. Daarmee verwijst ze natuurlijk naar de heftige dingen die mensen meemaken of voelen die je niet direct aan de buitenkant kunt zien. Denk bijvoorbeeld aan mentale mishandeling of depressie. Die dingen zijn niet altijd van buiten duidelijk te zien. Op de foto die Anouk geplaatst heeft, kijkt ze de camera niet in, maar staat ze er juist met haar rug naartoe.
Anouk heeft volgers geïnspireerd

Met de bovenstaande foto en quote heeft de zangeres veel losgemaakt in haar fans en volgers. Mensen reageren massaal op haar Instagram post met motiverende teksten en steken bij anderen een hart onder de riem. Zo reageert iemand met: “En tóch sta je daar! En kijk eens, nog met een rechte rug ook! Alleen zo jammer dat het uitvinden van hoe sterk je bent zo’n pijnlijke weg is.” Wat een mooie tekst! Iemand anders reageert met: “Dat is wat een mens sterk maakt. Love yourself! Je bent zo mooi en dat straal je uit.” Zo zijn er nog meer van dit soort motiverende reacties op de foto. Gaaf dat één quote zoiets kan losmaken in mensen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.