Foto: Yolanthe Cabau valt op met meest riskante jurk ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe maakt het weer eens veel te bont met haar nieuwe jurk. Ze neemt een groot risico met deze verleidelijke outfit. 

Het is maar goed dat Yolanthe Cabau van Kasbergen aan tafel zit, op het moment dat deze video wordt genomen, want op een dansvloer zou deze riskante jurk ‘de boel’ geen minuut bij elkaar kunnen houden. Yolanthe waagt het er op met een outfit die zo verleidelijk was, dat ze er zelf even bij moet gaan zitten. Het is nog een wonder dat niemand is flauwgevallen van de ongelooflijke aantrekkingskracht van Yolanthe in deze jurk. De video deelt de brunette gelukkig wel op social media, zodat iedereen op zijn minst mee kan smullen van de prachtige kledingkeuze van Yolanthe.

Lees ook: Video: Yolanthe gooit lijf in de strijd tijdens speciale boodschap

Yolanthe verbijstert iedereen met weinig verhullende jurk

Iedereen in het restaurant werd bijna van hun stoel geblazen toen Yolanthe kwam aanzetten in deze prachtige outfit. De jurk laat weinig aan de verbeelding over en geeft een goed zicht op het buitengewoon prachtige lijf van Yolanthe. De actrice ziet er ook ontzettend knap uit en is enorm trots op haar lichaam. Dan mag je het natuurlijk ook wel een klein beetje showen. Yolanthe neemt het ervan en besluit om iedereens ogen eens flink de kost te geven. Ze staat op die manier weer vrij makkelijk in het middelpunt van de aandacht.

Yolanthe haar broers iets minder blij met jurkje

Yolanthe haar broers kijken moedeloos toe hoe hun zusje alle mannen van het restaurant naar haar laat staren. Zij weten dat ze straks op hun zusje moeten passen, terwijl al de heren in de ruimte een poging doen haar hart te veroveren. En daar zitten ze niet bepaald op te wachten. De broers kijken dan ook een klein beetje ongemakkelijk als Yolanthe de camera op hen richt. Die zitten niet te wachten op alle aandacht die Yolanthe naar zich toe trekt.

Yolanthe houdt van uitgesproken outfits

Niet alleen haar jurkje is vrij uitgesproken, maar ook de andere kledingkeuzes van Yolanthe zijn op zijn minst opvallend te noemen. Yolanthe weet wel hoe ze de aandacht moet trekken en ze zet daar haar  volledige kledingkast voor in. Zo heeft ze bijvoorbeeld een strakke en roze outfit uitgekozen om buiten mee rond te lopen. Als Yolanthe er zo bijloopt, dan kan het haast niet anders of alle mannen op straat kijken haar na. Yolanthe zal dat vast niet erg vinden, ze weet precies wat voor effect haar kledingkeuze heeft.

Yolanthe een van de best geklede actrice en modellen

Van alle modellen en actrices van Nederland, is Yolanthe misschien wel de vrouw die zich het beste weet te kleden. En dan niet alleen tijdens speciale evenementen, maar ook in het dagelijks leven weet Yolanthe er altijd verleidelijk uit te zien. Het si een gave die de bijzondere brunette bezit en waar ze graag gebruik van maakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.