Foto: Yolanthe Cabau valt op met meest riskante jurk ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe maakt het weer eens veel te bont met haar nieuwe jurk. Ze neemt een groot risico met deze verleidelijke outfit. 

Het is maar goed dat Yolanthe Cabau van Kasbergen aan tafel zit, op het moment dat deze video wordt genomen, want op een dansvloer zou deze riskante jurk ‘de boel’ geen minuut bij elkaar kunnen houden. Yolanthe waagt het er op met een outfit die zo verleidelijk was, dat ze er zelf even bij moet gaan zitten. Het is nog een wonder dat niemand is flauwgevallen van de ongelooflijke aantrekkingskracht van Yolanthe in deze jurk. De video deelt de brunette gelukkig wel op social media, zodat iedereen op zijn minst mee kan smullen van de prachtige kledingkeuze van Yolanthe.

Lees ook: Video: Yolanthe gooit lijf in de strijd tijdens speciale boodschap

Yolanthe verbijstert iedereen met weinig verhullende jurk

Iedereen in het restaurant werd bijna van hun stoel geblazen toen Yolanthe kwam aanzetten in deze prachtige outfit. De jurk laat weinig aan de verbeelding over en geeft een goed zicht op het buitengewoon prachtige lijf van Yolanthe. De actrice ziet er ook ontzettend knap uit en is enorm trots op haar . Dan mag je het natuurlijk ook wel een klein beetje showen. Yolanthe neemt het ervan en besluit om iedereens ogen eens flink de kost te geven. Ze staat op die manier weer vrij makkelijk in het middelpunt van de aandacht.

Yolanthe haar broers iets minder blij met jurkje

Yolanthe haar broers kijken moedeloos toe hoe hun zusje alle mannen van het restaurant naar haar laat staren. Zij weten dat ze straks op hun zusje moeten passen, terwijl al de heren in de ruimte een poging doen haar hart te veroveren. En daar zitten ze niet bepaald op te wachten. De broers kijken dan ook een klein beetje ongemakkelijk als Yolanthe de camera op hen richt. Die zitten niet te wachten op alle aandacht die Yolanthe naar zich toe trekt.
Yolanthe houdt van uitgesproken outfits

Niet alleen haar jurkje is vrij uitgesproken, maar ook de andere kledingkeuzes van Yolanthe zijn op zijn minst opvallend te noemen. Yolanthe weet wel hoe ze de aandacht moet trekken en ze zet daar haar  volledige kledingkast voor in. Zo heeft ze bijvoorbeeld een strakke en roze outfit uitgekozen om buiten mee rond te lopen. Als Yolanthe er zo bijloopt, dan kan het haast niet anders of alle mannen op straat kijken haar na. Yolanthe zal dat vast niet erg vinden, ze weet precies wat voor effect haar kledingkeuze heeft.

Yolanthe een van de best geklede actrice en modellen

Van alle modellen en actrices van Nederland, is Yolanthe misschien wel de vrouw die zich het beste weet te kleden. En dan niet alleen tijdens speciale evenementen, maar ook in het dagelijks leven weet Yolanthe er altijd verleidelijk uit te zien. Het si een gave die de bijzondere brunette bezit en waar ze graag gebruik van maakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...