Foto: Yolanthe Cabau poseert in mega strak outfitje met gillende vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Yolanthe Cabau laat graag verleidelijke kiekjes van zich maken. Deze keer heeft ze er een vriendin bij betrokken, maar die begint ineens te gillen…

Yolanthe Cabau heeft een eigen winkel, namelijk Cabau Lifestyle. Daar verkoopt ze allerlei producten. De meeste producten hebben met sport en wellness te maken, maar er zitten ook geurtjes tussen, bijvoorbeeld. Voor haar bedrijf laat ze zich fotograferen samen met een vriendin. Tijdens het maken van de foto begint die vriendin ineens heel veel geluid te maken…

Yolanthe Cabau viert feest met prachtige vriendin

De winkel van Yolanthe Cabau is ontzettend succesvol. De brunette is intussen alweer twee jaar bezig met het ontwikkelen en verkopen van leuke producten. Op haar website kun je vooral veel sportproducten vinden, zoals afvalsupplementen, sportkleding, yoga accessoires en nog allerlei andere spullen. Momenteel is er een grote sale gaande in de shop van Yolanthe. Dat is niet zomaar. Nee, Yolanthe heeft namelijk wat te vieren. Haar winkel bestaat twee jaar en is dus jarig! Op heel veel items zit flinke korting en daarbij geeft de actrice ook nog mega grote prijzen weg. De eerste prijs is een volledig Cabau assortiment ter waarde van €1000,-! De tweede prijs is een volledig verzorgde wellness dag voor twee personen en de derde prijs zijn drie gevulde sporttassen ter waarde van €100,- per tas.

Zo’n enorme sale moet natuurlijk leuk gepromoot worden met iets dat flink de aandacht trekt. Nou is Yolanthe op zichzelf al mooi genoeg om alle aandacht naar zichzelf te trekken, maar dat vond ze niet genoeg. Op de tweede slide besluit ze te poseren met een andere vrouw. Beiden hebben ze een ontzettend strak sportpakje aangetrokken. Yolanthe heeft haar handen op de achterkant van haar vriendin gelegd die het uitgilt van plezier. De rondingen van beide vrouwen zijn heerlijk in beeld!
Yolanthe Cabau neemt vriendin lachend in de maling

Op de Instagram van Yolanthe komen regelmatig prachtige foto’s en video’s voorbij van de brunette. Ook haar zoontje Xess Xava komt geregeld langs op haar sociale media. Zo nu en dan zit er een keer een wat minder serieuze foto of video tussen. Meestal zijn die te zien op het Instagram verhaal. Onlangs plaatste Yolanthe weer zo’n onserieuze video op haar verhaal. In eerste instantie lijkt het een foto, want het scherm is helemaal zwart, maar dan hoor je ineens geluid. De brunette ligt op een kamer samen met een vriendinnetje en ze proberen te slapen. Waarschijnlijk is Yolanthe net naar Nederland gekomen met het vliegtuig, want ze zegt dat ze last heeft van een jetlag. Zij en die vriendin beginnen te lachen en de vriendin van Cabau is het er niet mee eens. Ze zegt: “Jij gaat gewoon slapen, vriendin”, waarop Yolanthe reageert met een gniffeltje.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.