Foto: Yolanthe Cabau poseert in doorzichtig jurkje op spannende cover

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen weet wel hoe ze de meest verleidelijke jurkjes moet uitkiezen. Ook haar nieuwste aanwinst is absoluut een toppertje. 

De prachtige Yolanthe Cabau van Kasbergen weet wel hoe ze de aandacht moet grijpen. Dat doet ze door bijvoorbeeld hele mooie jurkjes aan te trekken. En dat doet ze natuurlijk niet zomaar voor een foto. Maar voor de voorkant van een spannend magazine wil Yolanthe nog wel een uitzondering maken. In haar strakke en doorzichtige jurkje neemt Yolanthe haar meest charmante en verleidelijke pose aan. De camera neemt een paar mooie kiekjes en Yolanthe haar dag zit er weer op. Even later kunnen duizenden mensen genieten van het prachtige lichaam van Yolanthe dat de voorkant van het magazine siert.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau valt op met meest riskante jurk ooit

Gelukkig staat Yolanthe al in het water, aangezien ze heet is

De fotograaf heeft goed rekening gehouden met de omstandigheden. Yolanthe is van zichzelf al een erg hete vrouw, maar trek haar ook nog eens een doorzichtig jurkje aan en de temperaturen stijgen de pan uit. Dus een beetje verkoeling is wel nodig. Dat geldt ook voor Yolanthe zelf. Die staat gelukkig zo te zien in het water met haar blote voetjes. Dat moet genoeg verkoeling geven voor de prachtige en hete dame. Op die manier is iedereen weer gelukkig. Yolanthe is gelukkig, omdat ze wat verkoeling heeft en haar volgers zijn gelukkig, omdat ze een superhete foto van het prachtige model hebben mogen zien.

Yolanthe is de warme zon nog niet zat

Hoewel de temperaturen buiten wel erg warm worden heeft Yolanthe zo te zien nergens last van. Sterker nog, ze lijkt het heerlijk te vinden in de warme zon. Zo is Yolanthe vaak te zien terwijl ze vol van de zon geniet. Even lekker haar oogjes dicht en met haar snuitje de zon in. Dat is voor Yolanthe toch wel de ultieme ontspanning. En dat zie je wel aan al de foto’s die Yolanthe op haar Instagram heeft staan waar ze lekker de zon op zoekt. In die foto’s draagt ze dan wel weinig verhullende en heerlijk verkoelende outfits. En dat is dan weer voor iedereen beter.

Yolanthe wil een langere zomer vol hete dagen

De zomer kan niet lang genoeg duren voor Yolanthe. want een langere zomer betekent dat Yolanthe nog meer de zon in mag. Ook voor haar volgers is dat, ondanks de hitte, een fijn vooruitzicht. Want dat betekent dat Yolanthe nog meer foto’s in strakke pakjes zal maken. En van die foto’s wordt elke dag, hoe heet dan ook, gelijk een stukje beter. De hete Yolanthe gaat de komende weken dus heerlijk het hete weer opzoeken. Die combinatie lijkt namelijk erg goed te werken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...