Foto: Yolanthe Cabau maakt haar volgers helemaal gek in nietsverhullende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een nieuw kiekje geplaatst waar haar volgers echt helemaal wild van worden. 

Knappe Yolanthe Cabau weet precies wat volgers willen

De prachtige Yolanthe Cabau van Kasbergen weet precies wat haar volgers willen zien. En omdat ze ook niet de moeilijkste is, vindt ze het geen enkel probleem om dat af en toe aan hen te geven. Zo vinden haar volgers het bijvoorbeeld heerlijk om foto’s van de knappe brunette te ontvangen. En dan het liefste in een prachtige pakje, zodat je echt goed zicht hebt op het van de aantrekkelijke actrice. Yolanthe heeft nu een foto geplaatst, waarbij je niet om haar aantrekkelijke heen kan.

Lees ook: Video: Zwetende Yolanthe Cabau verricht een hoop handwerk
Vandaag is rood de kleur van Yolanthe

de beeldschone actrice waste gast op een filmfestival en daar kan je natuurlijk niet zomaar op komen dagen. Voor dat soort speciale gelegenheden moet je natuurlijk wel een mooi pakje aan. Dat is nou precies wat Yolanthe heeft gedaan die dag. Ze trok haar meest charmante rode jurkje aan om haar volgers en de mensen op het festival echt helemaal wild te maken. Vanwege het spannende jurkje zie je nogal veel van Yolanthe haar prachtige . En dat is natuurlijk ontzettend fijn. Het van Yolanthe is zo goed gevormd, dat het niet eens uitmaakt wat voor kleren ze draagt, je hebt altijd wel iets moois om naar te kijken. De prachtige troeven van Yolanthe Cabau zijn op deze foto nog eens extra goed in beeld te zien. Ook haar verleidelijke heupen staan er weer geweldig op.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau laat haar flinke heuvels zien in sportschool
Niet allen rode jurkjes staan Yolanthe zeer goed

Ook in een verleidelijk wit jurkje ziet Yolanthe er natuurlijk bijzonder goed uit.De beeldschone actrice weet dat je op elk event ervoor moet zorgen dat je de aandacht trekt. En dat krijgt ze zeker vanwege haar prachtige jurken. Niet alleen in een spannende rode jurk, maar ook in een fijne witte jurk weet Yolanthe alle aandacht naar zich toe te trekken. En hoewel je iets minder van haar knappe lijf kan zien op deze foto, blijft Yolanthe natuurlijk een beeldschone vrouw om te zien. Met haar outfits weet ze in ieder geval goed de aandacht van mensen vast te houden.
Yolanthe Cabau schijnt nog feller dan de zon in zomerse gele jurk

Speciaal voor de zomer heeft Yolanthe ook een zomers en vrolijk geel jurkje gekocht. En die ziet er natuurlijk erg mooi uit, zo op het van de knappe actrice. Yolanthe weet in het jurkje ook nog eens erg verleidelijk te poseren. Dat is natuurlijk wel fijn om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.