Foto: Yolanthe Cabau ligt op het strand met flinke fles

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau van Kasbergen neemt even een momentje voor zichzelf. En daar heeft ze natuurlijk een flinke fles bij nodig. 

De prachtige Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft besloten even een heerlijk stranddagje te nemen. En daar kan iedereen van meegenieten door de mooie filmpjes en foto’s die Yolanthe van haar tripje maakt. Natuurlijk is ze ook nog eens bereid om die filmpjes te delen met haar volgers. Dus je krijgt een uniek kijkje in het leven van Yolanthe. En wat blijkt? Yolanthe gaat niet op pad zonder haar grote fles aan haar zijde.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau poseert in doorzichtig jurkje op spannende cover

Onderneemster Yolanthe gebruikt knappe marketingtruc

Yolanthe is natuurlijk behalve actrice en model, ook gewoon een onderneemster die heel erg graag haar producten en service wilt verkopen. Yolanthe heeft een eigen fitness en gezondheidsbrand en verkoopt allerlei producten die daarbij horen. Een van die producten is de opvallende roze fles die Yolanthe zelf ontworpen heeft. Ideaal natuurlijk als je op een warme dag meer water moet drinken. En Yolanthe besluit dat de beste manier om deze fles aan te prijzen, is om hem in actie te laten zien op een warme dag. Daar krijg je dan ook nog eens een superleuk beeld van Yolanthe bij. Dus of je nu wel de fles koopt of niet, je dag is in ieder geval goed.

Yolanthe heeft een bijzonder badpak

Nu is de fles die Yolanthe meeneemt naar het strand niet het enige bijzondere wat Yolanthe naar het strand mee kan slepen. Zo heeft ze ook wel eens een bijzondere outfit aan als ze met haar voeten in het water staat. Voor een fotoshoot moest Yolanthe in het water bij een rotspartij gaan staan. Maar in plaats dat de knappe brunette een mooi badpak of leuke bikini aan mocht, moest ze in een luxe jurk op de foto verschijnen. Het resultaat is absoluut bijzonder, maar kan alleen maar heel erg warm geweest zijn.

Yolanthe houdt wel van de verkoeling van het strand

Terwijl het warmer en warmer wordt deze zomer, zoekt Yolanthe de verkoeling op. Dat doet ze aan het strand. Met de koele zee en de sterke zeewind die nog eens over het strand waait, kan Yolanthe het makkelijker uithouden. Daarbij kan Yolanthe op het strand makkelijker bruin worden. En met haar gebruinde huid ziet Yolanthe er hartstikke knap uit. Natuurlijk gaat ze niet alleen naar het strand. Haar zoontje vindt het strand ook hartstikke leuk, net zoals ieder kind. Dus Yolanthe hangt even de goede moeder uit en neemt haar zoontje mee naar het strand om lekker in het zand te ravotten. Yolanthe kan dan ondertussen heerlijk zonnen op het strand. En aan het einde van de dag, als haar zoontje door zijn energie heen is en Yolanthe bruin genoeg is geworden, vertrekt het duo voldaan weer naar huis.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.