Foto: Yolanthe Cabau laat haar troeven bijna uit jurkje vallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft het weer flink wild gemaakt met haar vrienden en familie. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Het einde van het jaar betekent voor velen feesten, gezelligheid en natuurlijk glamour. Yolanthe Cabau, bekend om haar stijlvolle verschijning, heeft dit jaar daar geen uitzondering gemaakt. Met haar zussen en vriendinnen vierde ze de feestdagen op haar eigen unieke wijze. En natuurlijk hoort daar een adembenemende jurk bij, een jurk die haar troeven bijna uitnodigend tentoonstelt.

Yolanthe Cabau geeft haar fans iets om te herinneren

De sprankelende Yolanthe Cabau weet als geen ander hoe ze een avond moet vullen met plezier. Haar recente feestje met vrienden en familie was ongetwijfeld een avond om te onthouden. Terwijl anderen zich tegoed deden aan kerstmaal en gezelschapsspellen, schitterde Yolanthe in een jurk die wel heel veel weg gaf van haar mooie vormen. Maar wat is een feestelijke avond zonder een adembenemende jurk? Yolanthe weet dat ze niet alleen voor zichzelf komt; ze is hier om indruk te maken en haar beste beentje (en andere lichaamsdelen) voor te zetten. Daarmee wordt het voor de fans die de foto’s bekijken ook een avond om te herinneren.

De uitdagende jurk van Yolanthe Cabau

Yolanthe’s keuze voor een jurk was allesbehalve terughoudend. In plaats daarvan koos ze voor een outfit die haar natuurlijke schoonheid benadrukte. Het jurkje was laag uitgesneden, een keuze die al snel de aandacht trok van haar fans. Maar laten we wel wezen, Yolanthe weet hoe ze haar publiek moet vermaken! Wat maakt haar jurk zo geweldig? Het tilt de avond en de looks van Yolanthe op zijn geheel eigen wijze naar een hoger niveau. De avond nam een onverwachte wending toen Yolanthe’s jurkje meer onthulde dan de aanwezigen hadden verwacht. Het leek erop dat het laag uitgesneden ontwerp een uitnodiging was om een beetje naar binnen te kijken. Fans waren aangenaam verrast door dit onverwachte cadeautje zo vlak voor het einde van het jaar. Yolanthe wist hen erg gelukkig te maken.

Yolanthe geeft haar fans ook graag een cadeautje

Wie zegt dat de feestdagen alleen draaien om cadeautjes onder de boom? Yolanthe, altijd in voor een verrassing, besloot haar fans een last-minute geschenk te geven. Een glimp van wat er onder dat sprankelende jurkje schuilging, liet iedereen sprakeloos achter. Met de foto’s in haar rode jurk wist Yolanthe al haar fans moeiteloos te vermaken. Voor de fans van Yolanthe was dit onverwachte inkijkje het perfecte einde van het jaar. Laten we eerlijk zijn, wie had gedacht dat een avond met vrienden en familie zo’n wending zou nemen? Dat Yolanthe op zou komen in een jurk die zo mooi is, dat je er wel van moet genieten. Haar fans zijn in ieder geval erg tevreden met het leuke stukje kleding. Die zijn van mening dat Yolanthe wel vaker dit soort outfits mag aantrekken. Dat zou haar namelijk zeker niet misstaan. Yolanthe krijgt dan ook vrij veel lof op haar nieuwste foto’s. Maar het is ook makkelijk te zien waarom. De plaatjes zijn ontzettend goed.

Meer zien van Yolanthe Cabau doe je op Instagram

Wil je nou nog meer van de mooie brunette meemaken? Dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar zie je nog veel meer moois van Yolanthe.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.