Foto: Yolanthe Cabau laat haar nieuwe flinke joekels zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Yolanthe Cabau laat haar grote joekels zien en natuurlijk zijn al haar fans daar helemaal blij en gelukkig mee. 

Het strakke topje van Yolanthe Cabau geeft veel weg

De prachtige brunette heeft een heerlijk topje aangetrokken en dat mag iedereen zien. Yolanthe doet voor haar eigen merk ‘Cabau Lifestyle’ zelf de promotie. Ze gaat zelf op de foto en maakt zelf filmpjes. Helemaal als ze ook nog eens haar eigen kleding verkoopt. En dan moet ze natuurlijk wel kunnen laten zien hoe goed die kleding staat. En dat doet ze door zichzelf de kleding aan te laten trekken en op de foto te gaan. En zoals je hieronder kan zien, ziet dit sportpakje van Yolanthe er buitengewoon goed uit. De aantrekkelijke brunette heeft weer eens de aandacht weten te trekken van al haar volgers met dit heerlijke topje.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau leidt kassamedewerker af met doorschijnend shirtje

De prachtige vormen van Yolanthe Cabau goed in beeld

Yolanthe weet er met dit topje wel weer prima voor te zorgen dat haar vormen goed in beeld komen. In haar nieuwe topje weet ze haar troeven strak in beeld te brengen. Daar smullen haar fans natuurlijk wel een beetje van., Die vinden het helemaal geen probleem om te mogen kijken naar Yolanthe in deze staat. Dat vinden ze stiekem eigenlijk wel fijn. De zeer aantrekkelijke dame weet met haar hete plaatje natuurlijk wel weer gelijk duidelijk te maken waarom ze zo aanbeden wordt door allerlei mannen. Niet alleen haar grote troeven, maar ook de andere vormen van het lichaam van Yolanthe staan er ongelooflijk goed op. Met haar video weet de knappe brunette al haar fans weer te geven wat ze graag willen. En dat is natuurlijk een goede eigenschap.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau pronkt met haar beeldschone zussen in knellend bovenstukje

Yolanthe laat buiten nog even haar mooie kleding zien

Zodra de shoot voorbij is, dan is het tijd om voor het echt te gaan sporten. Yolanthe gaat lekker naar buiten en besluit om een lekker lang stuk te wandleen met haar zoontje. En terwijl hij even lekker op het klimrek zijn kunsten vertoond, maakt Yolanthe nog even een mooi filmpje voor haar volgers. Daarin laat ze zichzelf natuurlijk van haar beste kant zien. Yolanthe weet daarmee weer een hoop van haar volgers erg tevreden te stellen. In de hitte besluit Yolanthe dat ze niet al te warme kleding aan wilt trekken en pakt ze weer een kort verleidelijk topje erbij. Dat staat deze prachtige dame natuurlijk weer geweldig.

Ook in casual kleding ziet Yolanthe er prachtig uit

Niet alleen maar in de strakke sportpakjes, maar ook in haar normale kleding ziet Yolanthe Cabau er ontzettend goed uit. Ze straalt tegenwoordig een grote hoeveelheid rust en geluk uit. Geen wonder dat haar volgers haar zo mogen. Niet alleen kunnen ze genieten van een ontzettend knappe dame, ook weet Yolanthe een stukje rust over te brengen die veel mensen missen in hun leven. Misschien schuilt er toch nog wat achter de Cabau Lifestyle.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?