Foto: Yolanthe Cabau knalt bijna uit haar topje tijdens feestje met haar bloedmooie zusjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Yolanthe Cabau van Kasbergen viert de verjaardag van haar mooie zusje met de rest van de familie Cabau en een groep vriendinnen. En dat ziet er toch een partij indrukwekkend uit. 

Yolanthe Cabau komt uit nest met bloedmooie zusjes

De aantrekkelijke brunette komt uit een nest vol bloedmooie zusjes, blijkt maar weer uit de foto die de knappe dame deelt op haar Instagram. Haar volgers kijken met grote verbazing hoe Yolanthe hen voorstelt aan de rest van de familie. En die bestaat stuk voor stuk uit ontzettend aantrekkelijke vrouwen. Het is maar weer duidelijk dat de familie Cabau gezegend is met enorm goede genen. Maar ook de vriendinnen van het zusje van Yolanthe mogen er zijn. Alle vrouwen op de foto zijn minstens net zo knap als de bekende brunette. Helemaal als je ze zo allemaal op een rij ziet in spannende zwemkleding. Je weet van ellende gewoon niet waar je moet kijken.

Lees ook: Foto: Yolanthe Cabau maakt haar volgers helemaal gek in nietsverhullende outfit
De prachtige zussen van Yolanthe Cabau

Wat zo fijn is aan de familie Cabau is dat alle zussen er min of meer hetzelfde uitzien. Je weet dus heel erg goed wat je kan verwachten. De prachtige zussen weten er wel een feestje van te maken op deze manier. Yolanthe is heel erg blij met haar zusjes. Ze heeft met hen allemaal dan ook een ontzettend goede band. Yolanthe deelt nog even een privé foto met haar jarige zusje om haar nog even extra goed in het zonnetje te zetten. Dat heeft ze volgens Yolanthe wel verdiend. Samen zien de twee zusjes er natuurlijk beeldschoon uit op de foto. Ook hebben ze allebei een bijzonder goed badpakje aangetrokken, waarmee de volgers van Yolanthe ook weer tevreden zijn gestemd. De aantrekkelijke brunette weet precies waar haar volgers blij van worden en haar zusje doet daar vrolijk aan mee zo te zien.

Lees ook: Video: Zwetende Yolanthe Cabau verricht een hoop handwerk

Yolanthe haar kleine zusje Marina is zelf een ongelooflijk verleidelijke dame

Dat het wel goed zit met de knappe genen in de familie Cabau, dat bewijst Marina maar weer eens eventjes op een van haar laatste foto’s. De aantrekkelijke zus van Yolanthe is minstens net zo knap als de prachtige brunette. En hoewel ze iets minder de bekendheid opzoekt dan Yolanthe dat doet, is het absoluut de moeite waard om deze knappe vrouw te gaan volgen. Ze heeft namelijk een ongelooflijk goed , dat ze graag op de foto laat zien. Als je dus geniet van knappe vrouwen in hele strakke pakjes, dan is het Instagram account van Marina de plek voor jou. Die staat namelijk vol met uitdagende plaatjes waar je alleen maar intens van kan genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.