Foto: Woedende Chantal Janzen krijgt klacht over meloenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen gaat ook een keer op vakantie en gelijk heeft ze. Alleen begint haar reis met een flinke stapel klachten. 

Behalve een prachtige vrouw, een getalenteerde presentatrice en een van de meest vrolijke mensen op televisie, is Chantal Janzen natuurlijk ook gewoon moeder. En dat betekent dat ze van tijd tot tijd te maken krijgt met typische problemen die elke ouder in Nederland zullen herkennen. Als ouder probeert Chantal haar kinderen op een gezonde manier op te voeden. Dat betekent niet te veel snoep, maar meer de gezonde snacks. En Chantal zorgt er dan voor dat ze genoeg verschillende soorten groente en fruit bij zich heeft, zodat haar kinderen nooit wat te klagen hebben. Dat is tenminste de theorie. Want Chantal is nog geen vijf minuten de deur uit en haar zoontje begint al met de eerste klachten.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal krijgt felle kritiek op meloenen

Van je familie moet je het hebben. Dat blijkt maar weer extra waar in het geval van Chantal Janzen. Ondanks dat ze een groot groente en fruit pakket heeft samengesteld voor haar kind, weet het kleine mannetje nog te klagen bij zijn moeder. En waarover dan? Nou, haar meloenen, of ja, gebrek daaraan. Want ondanks het feit dat Chantal een hele groentewinkel in haar tas heeft gestopt, weet het mannetje alleen maar te kunnen klagen over wat er niet in het mandje zit. Alle lekkernijen die Chantal wel heeft meegenomen, die doen er opeens niet meer toe. Een frustrerend begin van de vakantie voor Chantal die nog zo haar best had gedaan.

Vakantie begint goed voor Chantal

De vakantie begint dus goed voor Chantal. De blonde presentatrice is gelijk chagrijnig, maar besluit om haar leed te delen met haar volgers in de hoop dat ze op wat begrip kan rekenen. En dat lijkt te lukken. Van alle kanten krijgt Chantal steun op haar bericht. Blijkbaar is het een frustratie die bij meer ouders heerst.

Eenmaal aangekomen op bestemming lijkt Chantal weer bedaard

Gelukkig voor haar kinderen is Chantal Janzen niet iemand die boos kan blijven. Op een gegeven moment is het klaar en zet Chantal het van zich af. Eenmaal op bestemming aangekomen geniet ze van de rust. En als ze dan naar haar kindjes kijkt, dan houdt ze stiekem toch wel weer heel veel van ze. Ondanks hun kritiek op niet geleverde meloenen, maakt Chantal zich klaar voor een ontspannen en gezellige familievakantie.

Chantal zoekt verkoeling in het water

Met de stress van het reizen en de warme temperaturen in aantocht, probeert Chantal nog even de verkoeling op te zoeken. Die vindt ze tijdens een van haar fotoshoots, waar de presentatrice tot aan haar schouders in het water mag blijven zitten. Dat is met het warme weer natuurlijk helemaal geen straf. Chantal vindt het ook een van haar mooiste foto’s tot nu toe en daar kan ze nog wel eens gelijk in hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje...

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...