Foto: Wild feestende Sophie Bouquet laat haar topje aan flarden scheuren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft een wel heel erg wild feestje achter de rug. Haar topje overleefde de avond helaas niet. 

Het verscheurde topje van actrice Sophie Bouquet

Sophie Bouquet had een wel heel wild feestje afgelopen weekend. En daar moest natuurlijk een bloedmooie outfit bij gedragen worden. Sophie koos ervoor om een beetje een ruige outfit te nemen die goed zou passen bij de harde muziek. En die outfit zag er ook echt geweldig uit. Het mooiste aan de outfit is nog dat je dankzij de vele flarden en gaten nog heel erg veel van het prachtige van Sophie Bouquet kan zien. Dankzij de outfit zie ja pas echt goed hoe verleidelijk Sophie eigenlijk is. Na ja, stiekem wisten we dat allemaal natuurlijk wel. Maar de outfit die ze naar dit wilde feestje aantrok, bevestigt dat nog even een beetje extra.

Lees ook: Foto: Los topje Sophie Bouquet geeft bijna alles prijs

Sophie is klaar om alle mannen te verslinden

Zoals je ziet is Sophie helemaal klaar om alle mannen van Nederland, of in ieder geval de mannen op haar feestje, met huid en haar te verslinden. In haar strakke outfit geeft ze een hoop prijs van haar prachtige . Dat maakt dan ook dat dit een van de betere foto’s die Sophie op haar social media heeft geplaatst. De aantrekkelijke actrice weet wel hoe goed ze eruit ziet en wat al die foto’s doen met haar volgers. De positieve reacties die ze krijgt op haar posts zijn dan ook altijd erg welkom. Sophie is in ieder geval helemaal klaar voor de mannen van Nederland. Laat ze maar komen, want Sophie lust ze rauw.

Het wilde dansje van Sophie Bouquet

Nadat Sophie haar wilde outfit had aangetrokken was het natuurlijk tijd om ook daadwerkelijk naar het feestje te gaan en er even wild op los te dansen. En dat ging eigenlijk best goed. Zoals je kan zien is dansen een van de vaardigheden die Sophie tot in de puntjes beheerst. Haar verleidelijke gaat van links naar rechts. Het ziet er in ieder geval allemaal erg indrukwekkend uit. Sophie vindt het een heerlijk feestje. Ze gaat helemaal los en laat haar op de maat bewegen. Gelukkig maakte ze dit toffe filmpje, zodat alle volgers van Sophie thuis ook nog een beetje mee konden genieten van de knappe dame en haar dansmoves.
Sophie poseert in keuken met ontzettend strak topje

Het mooie weer zit er weer even op, maar niet getreurd. Want Sophie Bouquet bezorgt je gewoon dat warme Lente gevoel met haar hete outfit. De knappe actrice heeft vanuit haar eigen keuken even een foto gemaakt voor haar volgers. Of eigenlijk drie foto’s, want ze poseert nog even op verschillende manieren voor de camera. En natuurlijk ziet dat er allemaal ontzettend spannend en leuk uit. Haar topje is wat aan de strakke kant, maar daar hoor je gelukkig niemand over klagen. Sophie ziet er weer prachtig uit. En dat mag de hele wereld weten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.