Foto: Wild feestende Gwen van Poorten lijkt niks onder haar rokje aan te hebben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De brunette Gwen van Poorten heeft even een nieuw plaatje online gezet dat wel heel erg goed eruit ziet. 

Gwen van Poorten heeft waarschijnlijk niks onder rokje aan

Met haar aantrekkelijke vormen weet Gwen van Poorten altijd de aandacht te trekken van haar fans. Haar foto’s doen het altijd ontzettend goed bij haar publiek. Dat merk je wel aan alle positieve opmerkingen die mensen onder de berichten van Gwen van Poorten plaatsen. De presentatrice weet zonder problemen haar volgers enorm te laten genieten. En dat zorgt er weer voor dat ze zoveel goede foto’s kan maken. Neem nou bijvoorbeeld haar laatste foto. De prachtige brunette weet wel gelijk weer heel erg goed haar volgers heel enthousiast te houden met het prachtige kiekje. Maar dat komt vooral omdat zij zich massaal afvragen of Gwen wel een broekje aan heeft in dit plaatje. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat Gwen helemaal niks aan heeft onder haar rokje. En dat maakt het natuurlijk wel een zeer goed plaatje.

Gwen van Poorten maakt indruk

De presentatrice maakt echt wel weer een goede indruk. De brunette weet zeker in deze kleding, waarbij je echt wel heel erg goed zicht hebt op haar mooie vormen, haar volgers een beetje omver te blazen. Die staan namelijk met open mond van verbazing te kijken naar van Gwen. De prachtige brunette laat de vraag of ze nog een stukje kleding onder haar rokje aan heeft, trouwens enorm in het midden. De volgers van de knappe dame zijn er nog niet helemaal uit. Het kan beide in dit geval, aangezien de prachtige vormen van Gwen van Poorten het antwoord verhullen.

Gwen maakt er een feestje van op Burning Man

De presentatrice was natuurlijk op het Burning Man festival. Daar liet ze zichzelf helemaal zien aan de wereld. En de presentatrice deed dat natuurlijk niet zomaar. Ze nam de meest leuke poses aan om ervoor te zorgen dat haar volgers echt wel weer een beetje vol konden genieten van haar heerlijke vormen. De kleding die Gwen aan had waren echt genieten geblazen. De brunette wist met haar vormen haar fans helemaal in de watten te leggen. Die wisten bijna niet wat hen overkwam toe Gwen al die mooie kiekjes begon te delen. Maar klagen doen ze niet, want ze weten dat Gwen op elk moment kan besluiten om hen niet meer te verblijden met dit soort foto’s. En ze genieten wel echt heel erg van al die plaatjes.

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!