Foto: Wild feestende Gwen van Poorten lijkt niks onder haar rokje aan te hebben

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige brunette Gwen van Poorten heeft even een nieuw plaatje online gezet dat wel heel erg spannend eruit ziet. 

Gwen van Poorten heeft waarschijnlijk niks onder rokje aan

Met haar aantrekkelijke lichaam weet Gwen van Poorten altijd de aandacht te trekken van haar fans. Haar foto’s doen het altijd ontzettend goed bij haar publiek. Dat merk je wel aan alle positieve opmerkingen die mensen onder de berichten van Gwen van Poorten plaatsen. De zeer verleidelijke presentatrice weet zonder problemen haar volgers enorm te laten genieten. En dat zorgt er weer voor dat ze zoveel goede foto’s kan maken. Neem nou bijvoorbeeld haar laatste foto. Daar zit een bepaalde aantrekkingskracht overheen waar je u tegen zegt. De prachtige brunette weet wel gelijk weer heel erg goed haar volgers heel enthousiast te houden met het prachtige kiekje. Maar dat komt vooral omdat zij zich massaal afvragen of Gwen wel een onderbroekje aan heeft in dit plaatje. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat Gwen helemaal niks aan heeft onder haar rokje. En dat maakt het natuurlijk wel een zeer spannend plaatje.

Lees ook: Foto: Gwen van Poorten zat met zeer kort rokje vast in de woestijn

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen van Poorten maakt indruk met ongelooflijk goede dijbenen

De zeer aantrekkelijke presentatrice maakt echt wel weer een goede indruk met haar ongelooflijk goede dijbenen. De knappe brunette weet zeker in dit pakje, waarbij je echt wel heel erg goed zicht hebt op haar goddelijke lichaam, haar volgers een beetje omver te blazen. Die staan namelijk met open mond van verbazing te kijken naar het zeer verleidelijke pakje van Gwen. De prachtige brunette laat de vraag of ze nog een stukje kleding onder haar rokje aan heeft, trouwens enorm in het midden. De volgers van de knappe dame zijn er nog niet helemaal uit. Het kan beide in dit geval, aangezien de prachtige vormen van Gwen van Poorten het antwoord verhullen.

Lees ook: Video: Geraldine Kemper en Gwen van Poorten lopen rood aan door fantasie over doorschijnende broek

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen maakt er een feestje van op Burning Man

De zeer aantrekkelijke presentatrice was natuurlijk op het Burning Man festival. Daar liet ze haar prachtige pakjes zien aan de wereld. En de knappe presentatrice deed dat natuurlijk niet zomaar. Ze nam de meest leuke poses aan om ervoor te zorgen dat haar volgers echt wel weer een beetje vol konden genieten van haar heerlijke lichaam. De pakjes die Gwen aan had waren echt genieten geblazen. De prachtige brunette wist met haar verleidelijke vormen haar fans helemaal in de watten te leggen. Die wisten bijna niet wat hen overkwam toe Gwen al die mooie kiekjes begon te delen. Maar klagen doen ze niet, want ze weten dat Gwen op elk moment kan besluiten om hen niet meer te verblijden met dit soort foto’s. En ze genieten wel echt heel erg van al die plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.