Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Puck Moonen haar onderkant gaat zomaar helemaal uit elkaar! Je snapt dat haar volgers verbaasd werden toen er op die plek een verrassing tevoorschijn kwam!

Wielrenster Puck Moonen weet iedereen goed te verrassen door een onverwachte foto te plaatsen op Instagram. Ze weet goed in welke manier ze de meeste aandacht kan krijgen, maar heeft het ook erg naar haar zin met de pluisbal die te zien is op de foto!

Puck Moonen heeft heleboel haar bij haar onderkant

Onze bekende wielrenster Puck Moonen heeft laten zien dat ze niet zo onschuldig is als ze eruit ziet! Ze heeft namelijk een onverwachte foto gedeeld met al haar volgers. De brunette heeft in de foto een pose aangenomen waarin ze gespreid zit, ook hangt ze nog naar voren waardoor je de vormen van de brunette hartstikke goed kan zien! Puck doet dat allemaal om haar poesje te aaien die er erg comfortabel bij ligt. Bij het bericht heeft ze ook een tekst gezet waarin ze vertelt dat ze erg aan het relaxen is met haar poesje terwijl ze thuis is. Bekijk de foto via deze link!

Puck Moonen

Puck Moonen zit vast in Engeland vanwege een geannuleerde vlucht

Wielrenster Puck Moonen moest naar Engeland voor een speciaal project in samenwerking met DHL Express. Ze wilde daarna weer graag naar Nederland om thuis te zijn. Wat blijkt nu opeens te gebeuren: De vlucht die ze wilde nemen was geannuleerd! Het is begrijpelijk, want er waren veel stormen, waardoor het niet handig was om te vliegen. Dus het is goed dat onze mooie Puck even wacht tot ze wel veilig naar huis kan gaan!

Meer zien van Puck Moonen kan op Instagram

Op het Instagram-kanaal van Puck Moonen kan je nog veel meer leuke beelden bekijken. Zo plaatst ze graag foto’s van haar prestaties, maar zien we tussendoor genoeg momenten die ze meemaakt. Neem dus zeker even een kijkje, het is het zeker waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!