Foto: Wielrenster Puck Moonen kleedt zich om in eigen achtertuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Puck Moonen op Instagram regelmatig de temperatuur opschroeft weten we allemaal. Maar deze recente post bewijst dat Puck zelf op een heel bijzondere manier van de warmte geniet… 

Puck Moonen heeft lang en breed bewezen dat ze geen enkele moeite heeft met half ontkleed in het openbaar te verschijnen. Haar pittige Instagramplaatjes en heerlijke verschijning in fietspakjes kijken we inmiddels nauwelijks meer van op (maar wel naar uit, natuurlijk). Puck lijkt vastbesloten zichzelf steeds weer te overtreffen…

Puck Moonen dropt haar kleding in eigen achtertuin

Van Puck Moonen zijn we onderhand wel redelijk wat van gewend. De beeldschone topsporter zien we dagelijks in loeistrakke sportpakjes en is ook regelmatig op social media te vinden in zo weinig mogelijk kleding. Ook in haar meest recente post lijkt Puck vastbesloten om haar kleding allemaal te laten vallen. De blondine kleedt zich gewoon zonder gêne om in haar achtertuin! En als dat je mond al niet doet openvallen: ze post het daarna op social media! Naar verwachting zijn haar volgers helemaal door het dolle, want wat een cadeautje is dit. De comments worden overspoeld met liefdesverklaringen, wat natuurlijk meer dan terecht is!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen viert de gevoelsmatige start van de lente met een aantal prachtige plaatjes op haar social media. Haar razend populaire Instagram account heeft wel vaker heerlijke kiekjes van de knappe wielrenster en deze past daar ook helemaal tussen. In de foto zien we Puck in een strak klein setje poseren in haar zonnige achtertuin. Schoenen, jasje en broek lijken al op de grond te liggen en de sportieve influencer trekt onze aandacht razendsnel naar geweldige lichaam. Puck friemelt wat aan haar superstrakke broekje, terwijl de rest van haar outfit klaarligt om aangetrokken te worden. Pucks pose showt haar afgetrainde benen. Als dit voorspelt hoe Puck er de rest van de lente bij gaat lopen hopen we dat ze die camera bij de hand houdt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen toont strakke gebruinde buik in kort truitje

Puck Moonen lijkt goed voorbereid voor de start van het badkleding seizoen! De knappe brunette showt haar afgetrainde buik in een kort klein truitje en lijkt helemaal ready voor de zon. Wij snappen het ook volkomen: het zou verboden moeten zijn zo’n heerlijk lichaam verborgen te houden. Gelukkig lijkt Puck er ook helemaal klaar mee te zijn. Met een beetje geluk kunnen de we aankomende maanden uitkijken naar de prachtige shots die de beeldschone wielrenster online zet. Puck lijkt zich er in ieder geval goed bewust te zijn van het effect dat ze op ons heeft. Op het zelfgemaakte plaatje kijkt de sportieve schoonheid met een kleine glimlach en zwoele ogen naar de camera. Ons hart begint er spontaan sneller van te kloppen. Het korte truitje trekt ook onmiddellijk je ogen naar haar afgetrainde buik. Ook die lage jeans lijken voor haar gemaakt! Dit belooft veel goeds voor het zomerseizoen! Wij kijken er enorm naar uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...