Foto: Weervrouw Amara Onwuka maakt volgers gek met strandfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Weervrouw Amara Onwuka heeft een nieuw plaatje online gezet en daar worden haar volgers helemaal gek van, zo mooi is ie!

De prachtige weervrouw Amara Onwuka

Er is wel een duidelijke reden te bedenken waarom het plaatje dat Amara Onwuka deelt met de wereld er zo mooi uit ziet. De verschijning van Amara ziet er op de foto die de knappe brunette online plaatst, natuurlijk ongelooflijk goed uit. Amara weet met haar spannende foto haar fans in ieder geval weer zeer tevreden te stellen. En dat merkt ze ook wel aan de vele complimenten die binnen stromen op haar post. De meeste mensen zijn het er wel over eens dat Amara de mooiste weervrouw is die Nederland heeft. Hopelijk krijgen we nog veel meer te zien van deze dame, want dat zou iedereen namelijk een stuk gelukkig stemmen.

Prachtige Amara Onwuka straalt

Met haar mooie verschijining ziet Amara Onwuka er natuurlijk ongelooflijk goed uit. Dat zie je wel aan de foto die de weervrouw op haar Instagram heeft gezet. En als daar iets aan opvalt dan is het wel haar ongelooflijk mooie lach. Het is een beetje het geheime wapen van Amara om iedereen mee omver te blazen. De knappe dame met de krullen weet met haar ontwapenende lach namelijk al haar volgers helemaal verliefd op haar te laten worden. En geef ze eens ongelijk. De meeste mensen die de knappe weervrouw zien zijn gelijk helemaal onder de indruk van haar prachtige verschijning.

Amara Onwuka weet met haar foto’s alle mannen van Nederland te betoveren

Logisch dat Amara Onwuka een echt kijkcijferkanon is. Mannelijke kijkers vallen als een blok voor haar! Haar leuke persoonlijkheid maakt het plaatje natuurlijk compleet. Amara Onwuka heeft met haar foto’s ongelooflijk veel los weten te maken bij haar fans. Die staan dan ook keer op keer te springen als er weer een nieuwe plaatje van de knappe weervrouw online komt. Dat vinden ze namelijk uiterst interessant om naar te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!