Foto: We herkennen Katja Schuurman niet meer na schokkende ingreep

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar Katja Schuurman eerder deze zomer nog hete kiekjes van zichzelf deelde op Instagram, heeft één van haar meest recente posts voor aardig wat negatieve reacties gezorgd!

Katja Schuurman laat volgers schrikken met nieuwe coupe

Wie aan Katja Schuurman denkt, denkt aan haar prachtige bruine krullen. Nee gekheid – natuurlijk ook aan haar ronde vormen. Maar toch voornamelijk aan die krullen. Zodra Katja haar wilde krullen losgooit, weet ze heel Nederland aan het kwijlen te krijgen. Uit één van haar laatste Instagramberichten blijkt dat Katja voor een verrassend nieuwe coupe heeft gekozen. Waar ze van trouwe aanbidders veel positieve reacties krijgt, ontvangt ze ook behoorlijk wat negatieve reacties.

Veel volgers zijn van mening dat haar nieuwe coupe haar een stuk ouder laat lijken. Voorbeelden van zulke comments luiden als volgt: ”Ik vind het eerlijk gezegd niet zo mooi. Het maakt je een stuk ouder”, ”Zij lijkt een stuk ouder zo. Gauw terug naar het oude kapsel” of ”Ieder zijn smaak. Lang veel mooier, nu meer degelijker en maakt je inderdaad wat ouder. Maar ach als je er zelf gelukkig mee bent”. Reacties als deze zijn veel geliket, wat laat zien dat er toch veel mensen zijn die deze mening delen. Het nieuwe kapsel van Katja wordt vooral als ‘degelijk’ gezien, iets dat niet past bij de wilde, ongetemde schoonheid. Maar alles gebeurt met een reden, dus zal Katja vast en zeker een verklaring hebben voor haar keuze.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Katja Schuurman met Leo Alkemade in nieuwe film ‘Mannenmaker’

Uit het bijschrijft bij bovenstaande foto blijkt direct waarom Katja Schuurman plotseling haar prachtige, volle dos heeft ingeruild voor een soort afro-kapsel. Ze is binnenkort te zien in een nieuwe bioscoopfilm, genaamd ‘Mannenmaker’. Samen met cabaretier Leo Alkemade zal Katja gaan spelen in de romantische komedie. Anne, het personage van Katja Schuurman in de film, heeft een vrij bijzondere verhouding met mannen. Zo heeft zij een vrij aparte kijk op het fenomeen ‘relaties’. Ze ziet zoiets niet echt als een liefdesrelatie, maar meer als een ‘project’. Elk halfjaar pikt Anne een nieuwe vent op en geeft ze hem een flinke metamorfose, totdat hij onweerstaanbaar exemplaar is. Zodra dit het geval is, ruilt ze hem weer in voor een nieuw project. Vanaf 17 oktober in de bios te zien!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Mannenmaker (@demannenmakerfilm)

Katja Schuurman toe aan afleiding na rel rond ex-man Thijs Römer

Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar Katja’s ex-man Thijs Römer is veroordeeld tot 3 maanden gevangenis na aanleiding van online-zedendelicten bij drie minderjarige meiden. Römer werd schuldig bevonden aan strafbaar grensoverschrijdend gedrag. Zo verleidde hij weerloze, jonge meiden tot het maken van naaktfoto’s. Echt walgelijk. Dit nieuws zal er ook moeten zijn ingehakt bij Katja Schuurman, zijn ex. Na een huwelijk van 8 jaar, besloten de twee uit elkaar te gaan. Alle opnames en werkzaamheden rondom haar nieuwe film komen op het juiste moment. Zo heeft ze enige afleiding en hoeft ze niet te veel stil te staan bij het tragische nieuws.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.