Foto: Victoria Verstappen laat haar achterzijde zien tijdens F1-race in Zandvoort

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zeer aantrekkelijke zus van Max Verstappen, Victoria Verstappen, weet met haar foto wel weer vel los te maken bij fans. 

Volgen we niet allemaal de verkeerde Verstappen?

Het is een vraag die toch in je hoofd gaat spelen op het moment dat je Victoria Verstappen zo ziet staan op de foto. De beeldschone zus van Max Verstappen wint misschien geen F1 races, maar ze is in ieder geval een stukje interessanter om in je op te nemen dan haar broer. De knappe blondine zorgt altijd voor heerlijke foto’s waar je als fan van deze prachtige dame van geniet. Met haar mooie looks en prachtige outfits weet Victoria haar fans altijd wel een stukje blijer te maken dan dat ze waren. De knappe zus van Max Verstappen heeft dan ook een hoop leuke outfits om dat voor elkaar te krijgen.

Lees ook: Victoria Verstappen deelt creepy foto van haar broer

Victoria Verstappen laat goed prachtige achterkant zien

De aantrekkelijke blondine laat op het plaatje dat ze met haar volgers deelt weer veel zien. Zo staat de achterkant van de knappe blondine er zeer goed op. Met haar strakke broek weet Victoria haar verleidelijke kadetjes erg goed in beeld te brengen. Met haar heerlijke vormen is ze in staat om haar fans enorm goed te verleiden. Ze kijkt nog een keertje verleidelijk over haar schouder om ervoor te controleren of haar volgers wel aan het kijken zijn. De prachtige blondine wet dat ze door een hoop mannen echt wel heel erg mooi wordt gevonden. En daar speelt Victoria natuurlijk graag op in met haar prachtige foto’s. De aantrekkelijke zus van Max Verstappen weet wel wat ze moet doen om de mooiste foto’s te kunnen maken.

Lees ook: Foto: Victoria Verstappen poseert innig met mooiste vrouwen uit het leven van Max Verstappen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ ❀ ♡ (@f1_fanpage_elouise)

De hele familie Verstappen moest op de foto

Na afloop van de race moest natuurlijk de hele familie Verstappen op de foto. Op de voorgrond staan Max en zijn oma. En daarachter kan je de verleidelijke Victoria nog zien staan, met haar knappe gezichtje gedraaid naar de camera. Het is een mooie familiefoto geworden die de familie ongetwijfeld nog veel met elkaar zal bekijken. Maar voor de fans van Victoria is het ook een mooie foto, want de aantrekkelijke blondine staat er bijzonder goed op. De knappe blondine weet op de foto gelijk alle blikken haar kant op te krijgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @maxandkellyfan

Victoria Verstappen en Kelly Piquet samen op de gevoelige plaat

De knappe blondine ziet haar broer en schoonzus natuurlijk niet ontzettend vaak. Dat is ook lastig, want ze wonen best wel ver weg. Maar als ze dan in het land zijn, dan moeten er wel nieuwe foto’s gemaakt worden. Zo zorgen de schoonzussen ervoor dat ze toch nog een beetje nieuwe herinneringen maken samen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?