Foto: Victoria Koblenko verliest zowat haar zwemtopje tijdens frisse duik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Victoria Koblenko is een ontzettend spontaan persoon. Zo gaat ze graag op de meest willekeurige tijden even een stukje zwemmen. 

Knappe actrice Victoria Koblenko neemt graag een duik

De zeer aantrekkelijke Victoria Koblenko neemt graag een duikje hier en daar. Wie de knappe actrice al langer volgt weet dat ze op de meest willekeurige tijden een beetje plaats maakt in haar agenda om het water in te duiken. En dat is natuurlijk voor haar volgers zeer fijn. Die mogen namelijk mee genieten van alle leuke badpakjes die Victoria daarvoor uit de kast trekt. Victoria weet met haar zwemfoto’s namelijk nog wel eens wat los te maken bij de mensen op social media. En dat zie met dit plaatje eigenlijk weer enorm gebeuren.

Lees ook: Video: Victoria Koblenko laat zich vlug betasten in de lift

Victoria Koblenko heeft een prachtig gevormd

Natuurlijk kan je op het plaatje wat Victoria deelt niet heel erg veel zien, maar je ziet genoeg om je een beetje een beeld te geven van hoe knap de actrice is. Je kan precies namelijk de contouren zien van haar ontzettend goed gevormde lijf. En dat ziet er toch weer een partij mooi uit. Victoria doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat ze altijd interessant blijft om naar te kijken. En haar volgers zijn nog lang niet uitgekeken op de knappe dame. Dat geldt al helemaal als ze in dit soort bijzondere pakjes verschijnt. De aantrekkelijke dame weet namelijk dan alle aandacht op zich te vestigen. Daar is Victoria Koblenko echt heel erg goed in.

Lees ook: Video: Victoria Koblenko puilt uit haar shirtje tijdens hobbelig boottochtje

Victoria Koblenko maakt wel een heel verleidelijke foto

Met haar zeer aantrekkelijke weet Victoria Koblenko altijd wel een heerlijk kiekje van zichzelf te maken. En dat is toch wel een bijzondere gave. De prachtige actrice moet wel altijd een klein beetje moeite doen om ervoor te zorgen dat de foto’s die ze maakt er goed uit zien. Maar dat komt meestal wel goed. Net als bij dit kiekje van de knappe actrice. Ze heeft namelijk een heel bijzonder pakje aangetrokken wat er toch wel zeer goed uit ziet op haar strakke . Ook doet ze met haar blik haar best om haar volgers helemaal te betoveren. Als Victoria dit soort foto’s inzet, dan weet je niet meer waar je het zoeken moet.

De aantrekkingskracht van Victoria Koblenko

Het verborgen talent van de knappe Victoria Koblenko is toch wel het erg goed kunnen verleiden van mensen. Daar is de knappe vrouw toch wel uiterst goed in. Met haar strakke pakjes, bijzondere poses en verleidelijke blikken weet de knappe actrice van elke foto een feestje te maken. En dat is natuurlijk toch wel een bijzondere gave om in huis te hebben. Victoria weet daarmee al haar volgers blij en tevreden te houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.