Foto: Victoria Koblenko toont haar perfecte rondingen en heeft het zichtbaar koud

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het is belangrijk om goed beschermd te zijn tegen ongelukken tijdens je skivakantie. Dit geldt ook voor Victoria Koblenko. De actrice heeft haar eigen XXL-stootkussens meegenomen…

De voorjaarsvakantie, voor velen ook wel de ‘skivakantie’, zit er weer op. Ook BN’ers zochten weer massaal de sneeuw op. Zo ook de knappe actrice Victoria Koblenko en haar gezin. Geef Victoria eens ongelijk. Even lekker weg van de Nederlandse drukte en genieten van het witte paradijs in de bergen. Bovendien was dit haar eerste skivakantie als gezin.

Victoria Koblenko heeft XXL-bescherming nodig voor haar achterbumper

Skiën is ontzettend leuk, maar het kan ook leiden tot ongelukken. Dit wil iedereen hoe dan ook voorkomen door middel van een goede uitrusting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ski-helm, skibril en skistokken. Toch heeft bepaald vrouwelijk schoon behoefte aan wat extra bescherming. Daarmee worden de vormen bedoeld die bij bepaalde vrouwen net wat meer oppervlakte hebben en wat meer uitsteken. Tot deze categorie behoort ook Victoria Koblenko. En zij heeft haar bescherming hier meer dan uitstekend op aangepast. In een ‘foto dump’ op Instagram laat zij zien waarom. Ze staat naar voren gebogen en laat de bescherming van haar achterbumper zien. Ze staat zelfs op zo’n manier dat het lijkt alsof ze bezoek wilt krijgen van achteren. En dan niet voor een koffiebezoekje. Levchenko zal er genoeg van weten.

Victoria Koblenko nog altijd dolgelukkig met Levchenko

Victoria Koblenko ging natuurlijk niet alleen op skivakantie. Dit deed ze samen met haar man Evgeniy Levchenko, de ex-profvoetballer, en haar zoontje. Voor het gezin was dit de eerste keer samen op wintersport. Het koppel lijkt deze week intens te hebben genoten met elkaar en de kleine. De twee kennen elkaar al ruim 20 jaar, want in 2003 kregen ze al een relatie. Toch ging de relatie in de gehele periode niet over rozen. Tussen 2008 en 2015 is het koppel uit elkaar geweest. Uiteindelijk vonden ze elkaar weer en kregen zij in 2016 hun zoon Kiy. Victoria is open over de relatiebreuk en geeft aan dat relatietherapie essentieel was. Dit heeft volgens haar hun relatie zeker een nieuw leven ingeblazen. Ook Levchenko vond het een ‘eyeopener’.

Victoria Koblenko nog altijd waanzinnig aantrekkelijk op 43-jarige leeftijd

Dat die Evgeniy Levchencko boft met een vrouw als Victoria is duidelijk. De Oekraïens-Nederlandse lijkt ook maar niet ouder te worden. Momenteel is ze 43 jaar oud, maar ze lijkt nog achter in de twintig. Wat zou haar geheim zijn? Mogelijk heeft haar levensstijl hier invloed op. Ze leeft enorm gezond. Zoals ze in haar Instagram bio ook aangeeft: from fashion addiction to health addiction. Dit motto deelt ze met haar man, die voorheen profvoetballer was. Maar om terug te komen op de verschijning van Koblenko; er lijkt geen rimpel bij te komen. Natuurlijk of toch botox? Het lijkt toch echt deels om botox te gaan. Victoria maakt er geen geheim van dat ze wel eens een naald in haar lijf heeft laten zetten. Ze schaamt zich er ook absoluut niet voor en vraagt zich af waarom dit nog steeds zo’n taboe is. Botox of niet, Victoria blijft een waanzinnige vrouw om te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.