Foto: Viaplay en Max Verstappen hebben Amber Brantsen niet nodig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen werd vlak voor het F1-weekend in de steek gelaten door haar lijf. Uiteindelijk bleek zowel Viaplay als Max Verstappen haar helemaal niet nodig te hebben!

Amber Brantsen kreeg vlak voor het raceweekend in Miami te horen dat ze corona heeft. Zender Viaplay was onverbiddelijk. Zij gingen op dezelfde voet door zonder Amber en lieten haar thuis uitzieken voor de buis. De zender bleek prima uit de voeten te kunnen zonder de aantrekkelijke Amber. En ook Max Verstappen ging uiteraard gewoon verder zonder Amber. Dat verliep prima: hij won de grand prix van Miami…

Amber Brantsen gaat gestrekt

Zo vlak voordat je moet beginnen met werk horen dat je het gevreesde coronavirus onder de leden hebt is nooit leuk. Amber schrok er erg van, maar kon de positieve uitslag niet meer verbergen. Toen werkgever Viaplay het nieuws te horen kreeg waren ze resoluut: Amber vloog eruit en moest thuis blijven. Als presentatrice thuiswerken is onmogelijk bij Viaplay helaas. Amber kon dus niet anders dan de microfoon neerleggen en haar zieke lichaam op de bank laten. De tv aan en kijken hoe Max Verstappen en Viaplay het doen was de enige optie die ze nog had dit weekend. Waren er weer haperende beelden te zien bij de geplaagde zender en ging het Max niet lukken om de race te winnen zonder Amber? Max won, maar de beelden? Die lieten weer te wensen over.

Haperende zender en Max goed bekeken

Als Max dan toch zo lekker bezig is en je favoriete presentatrice niet aanwezig is wil je wel genieten van goede beelden. Maar wederom kon Viaplay de beelden niet geven aan de kijker. De resolutie van de stream tijdens de race was verre van consistent. Af en toe was het beeld ronduit slecht, aldus veel kijkers van Viaplay. Vele F1-fans noemde de kwaliteit van de beelden dan ook “ronduit slecht” op Twitter. Toch keken er genoeg naar hoe Max Verstappen de eerste grand prix van Miami redelijk makkelijk won. Zo ook Amber.

Zwetende Verstappen  houdt Leclerc af

Max Verstappen had het lekker warm in zijn auto tijdens de eerste Formule 1-Grand Prix in Miami op zondag. Desalniettemin kreeg de Nederlander het voor elkaar: in een spannende slotfase, waarin hij Leclerc afhield, racete hij als eerste over de finish in Miami en boekte hij alweer de 23e overwinning in zijn carrière. En dat allemaal zonder Amber. Die zat chagrijnig achter de buis te genieten van de winst waarschijnlijk.

Amber huilt, Max lacht.

De Limburgse coureur kon alleen maar lachen na zijn winst, en toen alles bij Viaplay weer goed liep, deden zij dat ook. Amber deelde voor het  raceweekend nog wel dat haar collega’s “er een feestje van gaan maken” zonder haar. Daarna kon ze helaas niet anders dan verdrietig thuis zitten. Hopelijk heeft de winst haar wel wat opgefleurd en kan ze snel weer presenteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed.