Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag InsideMaar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.

De prachtige barvrouw van VI kan veel meer dan alleen maar biertjes tappen. Ze kan namelijk ook nog eens hele mooie foto’s van zichzelf maken. En dat zie je wel als je door haar Instagram scrolt. Ashley heeft meer dan genoeg beeldschone foto’s van zichzelf op haar social media staan. Maar nu is daar een wel erg interessante foto bij gekomen. Ashley heeft namelijk een wel erg verleidelijk jurkje aangetrokken. Hij is op sommige plekken ook een beetje doorzichtig. Ashley maakt haar volgers weer erg blij met dit strakke jurkje.

Lees ook: Foto: Barvrouw Ashley Zaat duikt op in opvallend pakje na stoppen Vandaag Inside

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley verlaat vriendinnen voor goede foto

Deze foto lijkt te zijn gemaakt op een feestje, aan de discolampen en de dames in de achtergrond te zien. Maar Ashley heeft het feestje letterlijk de rug toegekeerd om deze prachtige foto van zichzelf te maken. De knappe blondine neemt een beetje afstand en besluit om, zonder het medeweten van haar vriendinnen, even een verleidelijke foto op te nemen. En dat ziet er natuurlijk erg goed uit. Ashley weet precies wat ze doet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley Zaat als verleidster op het eiland

Het is eigenlijk zonde dat Ashley maar op één plek wordt ingezet, namelijk achter de bar bij Vandaag Inside. Het zou veel leuker zijn als Ashley ook op andere plekken nog mocht komen opdraven. Haar aanwezigheid zou een hoop programma’s een stuk beter maken. Zo zou ze als verleidster aan de slag kunnen voor een van de vele ‘Temptation Island’-achtige programma’s. Of misschien is Ashley wel hartstikke leuk in te zetten als verslaggeefster. Haar rol in VI voelt in ieder geval te beperkt. Mensen willen meer zien van verleidster Ashley Zaat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Sprookjesprinses Ashley is veelzijdig

Ashley kan niet alleen in meerdere programma’s prima haar ding doen, maar ook tijdens fotoshoots is de knappe blondine enorm veelzijdig. Zo kan ze het ene moment als een tropische verrassing in zwemkleding staan en het volgende moment als sprookjesprinses omringd door roze. Ashley kan het allemaal. Ze heeft inmiddels veel ervaring en vindt het ook erg leuk om te doen. Voor de meeste klussen stelt Ashley zich ook open. Het feit dat ze op veel klussen ja zegt heeft er ook voor gezorgd dat ze nu live op televisie biertjes mag tappen voor de heren van VI. En zonder die keuze was ze waarschijnlijk minder bekend geworden en had ze dus minder nieuw werk gekregen. De open houding van Ashley en haar veelzijdige karakter zorgen er dus voor dat ze aan het werk blijft. En hoe meer werk Ashley heeft, des te meer leuke foto’s ze deelt van shoots.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.