Foto: Verdwaalde Lieke Martens loopt zonder tenue op voetbalveld

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens betrad tijdens de historische overwinning op Real Madrid het veld zonder tenue. Dat viel enorm op!

Lieke Martens was, uitgerekend tijdens de meest drukbezochte vrouwenwedstrijd ooit, niet helemaal op haar best. De sportster was namelijk geblesseerd. Toch trok ze haar stoute laarzen aan en besloot ze het veld te betreden. Dat zag er een beetje gek uit, zo zonder voetbaltenue…

Lieke Martens is meest opvallende vrouw op het veld

Lieke lijkt wel bij de verkeerde show beland te zijn. Ze ziet er, in “normaal en alledaags ” tenue er wel een beetje verdwaald uit. Compleet met met roze jack en laarsjes probeert ze alsnog de show te stelen tussen haar bezwete teamgenoten. Je moet toch iets als je normaal door scoren opvalt en dat door een blessure voorlopig niet meer kan. Lieke scoort gewoon op andere manieren en laat alsnog weten achter (en tussen) de rest van de meiden te staan. Dat kon pas na de wedstrijd. Wanneer alle druk eraf was en er tijd was voor feest.

Lieke Martens in geen velden en wegen te bekennen

De gehele wedstrijd ontbrak de Nederlandse Barcelona speelster en international helaas door een blessure. Hierdoor is ze wel een tijdje uit de running. Maar de altijd hardwerkende Lieke is hard op weg naar herstel. Een stel stabiliserende laarzen en een goede, warme jas helpen uiteraard goed daarbij. Een rode of blauwe jas was helaas niet meer in haar kast te vinden. Dan maar roze, zo dacht Lieke. Op die manier laat ze in ieder geval zien aan de pers dat ze er wel heeft gestaan en haar team ondersteuning biedt. Dat laatste was trouwens overbodig die avond.

Barcelona ook zonder sportvrouw van het jaar winnaar

Het was een erg spannende pot voetbal. En een historische. Bij El Clásico in Camp Nou zaten niet minder dan 90.000 toeschouwers te kijken naar Barcelona/Real Madrid tenues en later een roze Lieke Martens. Nog nooit waren er zoveel mensen op de been voor het vrouwen voetbal. Een sport die zeker ook door de presentaties van Lieke een boost hebben gekregen. Voordat Lieke eindelijk het veld betrad zat het publiek al goed in vermaak trouwens: Barcelona vocht zich terug van een achterstand en won met 5-2 van Real Madrid. Een redelijk pittige avond dus voor de meiden, maar uiteindelijk wel allemaal winnaars.

Mijlpaal voor Lieke en alle voetballende vrouwen

Eigenlijk heeft Real Madrid, ondanks het verlies, ook wel een beetje gewonnen door de behaalde mijlpaal qua publiek. Interesse in de sport aan mannelijke zijde is onbetwist. Het is mooi om te zien dat de vrouwelijke kant ook eindelijk de aandacht krijgt die het verdient. Of dit tijdens een thuiswedstrijd van de club uit de Spaanse hoofdstad zich wederom gaat herhalen is nog even afwachten. Maar de maatstaf is in ieder geval duidelijk. Nu nog hopen dat Lieke de volgende keer aanwezig is en haar sporttenue niet vergeet aan te doen. Het liefst zien we haar voorin bij Barcelona staan, precies op haar eigen plek en daardoor “minder verdwaald”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!