Foto: Vandaag Inside-barvrouw Ashley Zaat ligt languit op piano

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige barvrouw van Vandaag InsideAshley Zaat, heeft weer een bijzondere foto op het internet gezet. Ze ligt er charmant bij op een piano. 

Waar normale mensen een dutje doen in een bed, heeft Ashley Zaat een andere bijzondere plek gevonden om te gaan liggen. En dat is namelijk bovenop een piano. Het is maar net wat je zelf prettig vindt liggen. Voor Ashley kwam het eigenlijk wel lekker uit. Zo kon ze ook nog eens goed luisteren naar de pianist die een stuk speelde. Zo is ze niet alleen bezig met uitrusten, maar heeft ze ook nog eens de beste plaatsen bemachtigd voor het piano concert. En de pianist? Die klaagt niet, aangezien hij continu de knappe Ashley aan mag kijken.

Lees ook: Foto: Vandaag Inside-barvrouw Ashley Zaat mag eindelijk zelf losgaan

Ashley is helaas bezet

Bij een betere inspectie van de foto blijkt het om een van de trouwfoto’s van Ashley te gaan. en dan komt toch die keiharde realisatie weer binnen. Ashley is helaas bezet. En dat maakt je toch wel een klein beetje verdrietig. Toch is er ook goed nieuws, en dat is dat Ashley voorlopig in ieder geval niet van plan is om te stoppen met het plaatsen van leuke foto’s, waardoor je de prachtige blondine in ieder geval nog van een afstandje kan bewonderen. Want dat deze beeldschone vrouw bewonderingswaardig is, daar zijn de meeste mensen wel achter.

Van liggend op de piano naar lopen op stelten

Met deze foto zet Ashley gelijk jouw wereld op stelten. Want iedereen moet even twee keer goed kijken voor ze echt snappen wat er nou precies gaande is op deze foto. Ashley is verkleed als flamingo en heeft daar ook bijpassende lange benen gekregen. Alleen is dit wel een klein beetje extreem. Op haar stelten kijkt ze uit over de menigte. En die willen natuurlijk allemaal een foto met de knappe flamingo. Ashley is dus wel eventjes bezig in haar roze pakje. Dan lag ze toch liever languit op de piano, daar hoefde ze namelijk iets minder voor te doen. Helaas zit dat er voor deze klus niet helemaal in. Toch lijkt Ashley het prima naar haar zin te hebben in haar vrolijke outfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Ashley Zaat weer helemaal terug bij Vandaag Inside

De meest knappe barvrouw van Nederland is weer terug op haar oude vertrouwde plekje op de Nederlandse televisie. Ashley is namelijk weer bezig bij Vandaag Inside met biertjes inschenken voor de dorstige gasten. Natuurlijk moet ze dan af en toe weer een opmerking van Johan Derksen zien te overleven, maar de geweldige blondine lijkt daar geen enkele moeite mee te hebben. Ashley weet wel hoe ze van zich af kan bijten. De wederopstanding van VI kan ze dus wel hebben. Sterker nog, Ashley vindt het alleen maar leuk dat het praatprogramma weer terug is op televisie. Zo heeft Ashley tenminste weer wat te doen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Van A tot Z (@ashleyzaat)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!