Foto: GTST-actrice Sophie Bouquet zoent toch weer stiekem met vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Nederlandse actrice Sophie Bouquet is betrapt op camera. Er zijn foto’s en video’s opgedoken waarop ze zoent met een andere vrouw. Hoe zit het daarmee?

Sophie Bouquet betrapt met vrouw

De prachtige brunette Sophie Bouquet speelt in de maar-al-te-bekende tv-serie Goede Tijden Slechte Tijden, oftewel: GTST. Haar rol in het televisieprogramma is de rol van Merel Verduyn. Merel had een stiekeme relatie met Marwan El Amrani, ofwel: acteur Hassan Slaby. Uiteindelijk kwam deze relatie naar buiten, maar nu is Merel gesnapt met een ander en het is geen man. Ze is betrapt op het zoenen van een vrouw.

Sophie Bouquet en Noël van Kleef zijn tegenspelers geworden in de serie. Sophie’s personage, Merel Verduyn en Noël’s rol, Lynn Vegter zijn beste vriendinnen geworden en kunnen alles bij elkaar kwijt. Plotseling merken de twee dames een apart gevoel wanneer ze bij elkaar zijn. Vooral Lynn, die lesbisch is, denkt dat ze verliefd wordt op Merel. Merel raakt hiervan helemaal in de war. Ze was toch helemaal gek op Marwan, of bloeit er toch een grote liefde tussen Lynn en Merel?

Op de tweede slide is te zien hoe de twee hun liefde naar elkaar uiten.
Sophie Bouquet, oftewel: Merel Verduyn in GTST heeft een lastig verleden

Het leven van Merel Verduyn, gespeeld door de Nederlandse actrice Sophie Bouquet, is niet gemakkelijk. Ze werd namelijk gepest op haar school door een meisje genaamd Lotte. De moeder van Merel, Saskia, kwam voor haar op en sloeg Lotte halfblind. Hierdoor móést de familie verhuizen naar Meerdijk, maar door die verhuizing kon de opa van Merel niet meer bij de familie wonen. Merel was hier kapot van, want haar opa was haar beste vriend. Opa verhuist uiteindelijk naar een ander huis in Meerdijk om later wel weer terug te kunnen komen bij de familie. Merel merkt dat haar zusje Demi wordt gepest op school en wil haar helpen. Dit doet ze door Demi anders te kleden om zelfverzekerder over te komen. Het helpt eventjes, maar uiteindelijk wordt het pesten erger. Demi komt er later óók achter dat ze zwanger is geworden van Marwan. Merel krijgt steeds meer contact met Marwan en ze worden op een gegeven moment verliefd op elkaar. Eerst houden ze hun relatie geheim, maar later komt de relatie toch naar buiten. Hierdoor kregen Merel en Demi flinke ruzie.
Noël van Kleef worstelt met zelfbeeld

In de podcastserie GTST de podcast praten actrices Sophie Bouquet en Noël van Kleef over body positivity. Noël laat weten dat ze nu zelfverzekerd is, maar dat dit niet altijd het geval was. Ze vertelt dat ze vroeger altijd al een wat dikker kind is geweest en dat ze het lastig vond om te accepteren dat anderen om haar heen wat dunner waren. “Als ik daar nu aan terugdenk of hoor van andere mensen, dan kan ik daar zo verdrietig van worden”, zegt ze. De prachtvrouw zou graag willen dat er meer ‘chubby’ mensen worden gerepresenteerd op televisie zodat iedereen een voorbeeld heeft om naar op te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.