Foto: Uitgelaten Jessie Jazz Vuijk poseert in loszittend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Jessie Jazz Vuijk heeft onlangs gedeeld dat ze moeder wordt. Maar zelfs zwanger ziet het model er ontzettend knap uit.

Jessie Jazz Vuijk laat zichzelf van beste kant zien

Het is al een aantal dagen erg goed weer binnen Nederland en dat betekend dat bekende en onbekende Nederlanders lekker naar buiten gaan om het mooie weer op te zoeken. Jessie Jazz Vuijk had ook die gedachte en besloot om samen met haar hondjes een lekker lang stukje te lopen. De knappe blondine heeft sinds kort allemaal nieuwe kleren gekocht om te zorgen dat ze er zelfs tijdens haar zwangerschap nog steeds ongelooflijk knap uit blijft zien. En dit loszittende jurkje is zeker een goed voorbeeld daarvan. Het aantrekkelijke model weet zichzelf in het jurkje erg goed te presenteren. En omdat ze er zo leuk uit ziet, besloot Jessie om gelijk maar even een paar goede foto’s van zichzelf te maken en op Instagram te zetten.

Lees ook: Foto: Jessie Jazz Vuijk opgelucht na delen enorm geheim over dubbelleven

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Jessie Jazz Vuijk nog steeds een ongelooflijk knappe vrouw

In haar roze jurkje kan je goed zien dat Jessie ondanks haar zwangerschap er nog steeds ontzettend goed uit ziet. Ze weet haar volgers in ieder geval flink blij te maken met haar foto’s. Die volgen Jessie natuurlijk op de voet om te weten hoe het met haar zwangerschap gaat, maar ook om de meest verleidelijke pakjes van het model te mogen zien. En aangezien Jessie er tijdens haar zwangerschap nog net zo mooi uit ziet als daarvoor, hebben haar volgers het nog ontzettend naar hun zin.

De voorjaarsroutine van Jessie Jazz Vuijk

Nu het voorjaar officieel weer is begonnen, laat Jessie Jazz Vuijk graag haar routine zien. De knappe blondine heeft een bepaalde manier van haar zaken op orde brengen aan het begin van het voorjaar en ze laat haar volgers graag zien hoe ze zich voorbereidt. Natuurlijk heeft de knappe blondine in deze video ook weer haar bijzondere jurkje aan. Zonder zou ze het huis bijna niet meer verlaten. Want het jurkje doet het lichaam van Jessie echt eer aan. En dat terwijl haar buikje al langzaam een beetje begint te ontstaan. Dat maakt het natuurlijk wel een heel bijzonder jurkje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Jessie Jazz Vuijk houdt je graag op de hoogte

De knappe blondine houdt je graag op de hoogte van alle mooie momenten in haar leven. Helemaal nu ze zwanger is vindt ze het belangrijk om ervoor te zorgen dat de mooie momenten in haar leven goed gedocumenteerd zijn. Dus pakt Jessie nog even extra vaak de camera erbij om ervoor te zorgen dat ze alle mooie momentjes weet vast te leggen. Als Jessie over een jaar haar Instagram feed bekijkt, dan kan ze precies alle stappen in haar zwangerschap terug zien. Voor de influencer is dat natuurlijk al heel wat waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in badkleding bij privé zwembad

Het knappe model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Video: Fitgirl Dominique Hazeleger begint aan workout zonder topje

De knappe Dominique Hazeleger maakt iedereen natuurlijk enorm nieuwsgierig wat er onder haar topje schuilgaat dankzij deze video. 

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.