Foto: Uitdagende Mikky Kiemeney laat Frenkie de Jong nog maar aan één ding denken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onweerstaanbaar en uitdagend: Mikky Kiemeney brengt het hoofd van ál haar volgers op hol met deze foto. Zelfs Frenkie de Jong, die inmiddels toch wel gewend moet zijn aan deze dame aan z’n zijde, kan zich nauwelijks inhouden…

Mikkie Kiemeney verleidt volgers én vriend Frenkie de Jong

Frenkie de Jong lijkt de verleidelijke charmes van zijn vriendin Mikky Kiemeney moeilijk te kunnen weerstaan. Na een recente, opwindende Instagram-post van Mikky, is het duidelijk dat Frenkie’s gedachten alleen nog maar bij één persoon zijn. Mikky plaatste een betoverende, uitdagende foto op Instagram die de harten van haar volgers sneller deed kloppen. De post was zo verleidelijk en sensueel dat Frenkie helemaal in de ban was. Hij liet zijn gevoelens voor zijn geliefde duidelijk blijken door openlijk te reageren op de post met hartjesogen. De liefdesvonk tussen Frenkie en Mikky is onmiskenbaar en hun passie voor elkaar straalt door op social media. Het lijkt erop dat Frenkie’s gedachten tegenwoordig voornamelijk gericht zijn op zijn betoverende vriendin, die zijn hart sneller laat kloppen met elke adembenemende foto die ze deelt.
Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong hebben het gezellig samen

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong genieten nog altijd volop van elkaars gezelschap. Sinds hun tienerjaren zijn ze samen en hun liefde lijkt alleen maar sterker te worden. Op Instagram delen ze regelmatig leuke kiekjes waar de verliefdheid vanaf straalt. Het is duidelijk dat Mikky en Frenkie een diepe band hebben die verder gaat dan alleen hun professionele carrières. Ze vullen elkaar aan en steunen elkaar door dik en dun. De verliefdheid en het plezier dat Mikky en Frenkie samen uitstralen, is inspirerend. Het is geweldig om te zien hoe een liefde die in hun tienerjaren begon, nog steeds zo levendig en stralend is. Ze zijn het bewijs dat ware liefde standhoudt en dat ze elkaars beste supporters zijn. Met hun hartverwarmende kiekjes op Instagram laten Mikky en Frenkie zien dat hun liefde alleen maar sterker wordt met de tijd. Ze zijn een voorbeeld van een langdurige liefde die nog steeds sprankelt en straalt.

Mikky Kiemeney poseert voor Armani

Mikky Kiemeney heeft met haar spontaniteit en durf een verfrissende en eigenzinnige twist naar de recent geposte campagne voor Armani gebracht. Tijdens de fotosessie liet Mikky haar speelse kant zien door een gekke tong-uitstekende pose aan te nemen, waardoor de foto’s een vleugje ondeugendheid en persoonlijkheid kregen. Het was een bewijs van haar zelfvertrouwen en haar vermogen om buiten de gebaande paden te treden, zelfs in een wereld van high-fashion. Mikky Kiemeney schittert niet alleen in de Armani-campagne, maar wordt ook regelmatig gekozen door andere prestigieuze merken. Met een zorgvuldige selectie van samenwerkingen weet ze haar veelzijdige smaak en unieke uitstraling te benadrukken. Ze wordt vaak geassocieerd met hoogwaardige merken die dezelfde waarden en visie delen als zij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!