Foto: Topmodel neemt wraak op Martin Garrix na vreemdgaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Martin Garrix is tijdens zijn relatie met Charelle Schriek meerdere malen vreemdgegaan. Nu neemt het topmodel eindelijk wraak op de DJ. 

Martin Garrix ziet eruit als de perfecte schoonzoon. Echter blijkt hier niets van waar te zijn. De Nederlandse DJ is tijdens zijn relatie met topmodel Charelle Schriek meerdere malen vreemdgegaan. Via Instagram neemt de knappe brunette nu wraak op Martin Garrix.

Charelle Schriek komt sterker uit de strijd door Martin Garrix

Een relatiebreuk is nooit leuk. Wanneer één iemand in de relatie is vreemdgegaan maakt dit het alleen maar erger. Er komt veel boosheid bij kijken nadat de relatie is afgelopen. Charelle Schriek neemt nu dan ook wraak op Martin Garrix. Ze laat via Instagram weten “Aan alles wat ik ooit heb verloren, bedankt dat je me bevrijd hebt”. Hiermee doelt ze erop dat de relatiebreuk met Martin Garrix ervoor heeft gezorgd dat ze eindelijk vrij is. De relatie hield haar alleen maar tegen en ze is er sterker uitgekomen dan verwacht. Met deze Instagram foto laat ze duidelijk zien dat het Martin Garrix’ verlies is en zij verder gaat met haar leven. Wanneer je de beeldschone Charelle Schriek ziet weet je zeker dat zij binnen de kortste keren de mannen van zich af moet slaan.

Charelle Schriek staat bij flinke jongen te poseren

Het beeldschone topmodel was aanwezig bij de Chanel tentoonstelling. Bij de ingang kon Charelle Schriek het niet laten om even een foto te maken bij een flinke jongen. Ze staat met een meters hoge Chanel parfum te poseren. Ze heeft een lekker outfitje aangetrokken. Een kort rokje waardoor haar benen goed tevoorschijn komen. Even een Chanel geurtje opspuiten en ze ruikt heerlijk. Elke man die op dat moment bij haar in de buurt komt is verkocht. Wat een prachtige dame is het!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charelle (@charelleschriek)

Charelle Schriek geniet van een heerlijk kopje koffie

Het wordt buiten steeds kouder en kouder. Daarom trekt Charelle Schriek zich lekker warm aan. Ze heeft heerlijke Uggs aan en een warme trui. Maar zelfs warme kleding is in deze kou soms niet genoeg. Om toch helemaal warm te worden heeft ze een lekker warm kopje koffie klaargemaakt. In haar warme kleding geniet ze volop van dit ene kopje koffie. Haar volgers hebben al vaker gevraagd hoe ze aan die Uggs komt. Wie benieuwd is waar je deze heerlijke schoenen kan kopen, moet snel een kijkje nemen op haar Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charelle (@charelleschriek)

Charelle Schriek is klaar voor kerstmis

Als het aan de knappe brunette Charelle Schriek ligt kan kerstmis niet snel genoeg beginnen. Ze is bezig met zichzelf in de kerstsfeer te krijgen. Dit kan volgens Charelle op geen betere manier dan met een lekker koffietje. Uiteindelijk kon ze ook niet beslissen welke foto ze moest posten dus koos ze er maar twee. Haar volgers hoor je niet klagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Charelle (@charelleschriek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?