Foto: Topmodel neemt wraak op Martin Garrix na vreemdgaan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Martin Garrix is tijdens zijn relatie met Charelle Schriek meerdere malen vreemdgegaan. Nu neemt het topmodel eindelijk wraak op de DJ. 

Martin Garrix ziet eruit als de perfecte schoonzoon. Echter blijkt hier niets van waar te zijn. De Nederlandse DJ is tijdens zijn relatie met topmodel Charelle Schriek meerdere malen vreemdgegaan. Via Instagram neemt de knappe brunette nu wraak op Martin Garrix.

Charelle Schriek komt sterker uit de strijd door Martin Garrix

Een relatiebreuk is nooit leuk. Wanneer één iemand in de relatie is vreemdgegaan maakt dit het alleen maar erger. Er komt veel boosheid bij kijken nadat de relatie is afgelopen. Charelle Schriek neemt nu dan ook wraak op Martin Garrix. Ze laat via Instagram weten “Aan alles wat ik ooit heb verloren, bedankt dat je me bevrijd hebt”. Hiermee doelt ze erop dat de relatiebreuk met Martin Garrix ervoor heeft gezorgd dat ze eindelijk vrij is. De relatie hield haar alleen maar tegen en ze is er sterker uitgekomen dan verwacht. Met deze Instagram foto laat ze duidelijk zien dat het Martin Garrix’ verlies is en zij verder gaat met haar leven. Wanneer je Charelle Schriek ziet weet je zeker dat zij binnen de kortste keren de mannen van zich af moet slaan.

Charelle Schriek staat bij flinke jongen te poseren

Het topmodel was aanwezig bij de Chanel tentoonstelling. Bij de ingang kon Charelle Schriek het niet laten om even een foto te maken bij een flinke jongen. Ze staat met een meters hoge Chanel parfum te poseren. Ze heeft een mooie outfit aangetrokken. Een rok waardoor haar benen goed tevoorschijn komen. Even een Chanel geurtje opdoen en ze ruikt heerlijk. Elke man die op dat moment bij haar in de buurt komt is verkocht. Wat een prachtige dame is het!

Charelle Schriek geniet van een kopje koffie

Het wordt buiten steeds kouder en kouder. Daarom kleedt Charelle Schriek zich warm aan. Ze heeft Uggs aan en een warme trui. Maar zelfs warme kleding is in deze kou soms niet genoeg. Om toch helemaal warm te worden heeft ze een warm kopje koffie klaargemaakt. In haar warme kleding geniet ze volop van dit ene kopje koffie. Haar volgers hebben al vaker gevraagd hoe ze aan die Uggs komt. Wie benieuwd is waar je deze heerlijke schoenen kan kopen, moet snel een kijkje nemen op haar Instagram.

Charelle Schriek is klaar voor kerstmis

Als het aan de knappe brunette Charelle Schriek ligt kan kerstmis niet snel genoeg beginnen. Ze is bezig met zichzelf in de kerstsfeer te krijgen. Dit kan volgens Charelle op geen betere manier dan met een lekker koffietje. Uiteindelijk kon ze ook niet beslissen welke foto ze moest posten dus koos ze er maar twee. Haar volgers hoor je niet klagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!