Foto: Topfitte Nicolette Kluijver poseert samen met blonde vriendin voor heerlijke strandfoto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver heeft weer een nieuw kiekje online gezet waar ze samen met een vriendin op te zien is. De dames genieten heerlijk van de zon.

In de warme zon geniet Nicolette Kluijver samen met vriendin

Wat is er nu fijner dan even heerlijk in de warme zon op het strand liggen en smaen met een goede vriendin de dag doornemen? Eigenlijk helemaal niks. Dat is ook wat Nicolette Kluijver dacht toen ze met een vriendin even lekker de zon aan het opzoeken was. En natuurlijk kan je dat niet doen in je warme kleding. Daar moet je wel even een zomers pakje of in dit geval, de juiste strandkleding, voor aantrekken. En Nicolette ziet er in haar outfit echt prachtig uit. Haar vormen komen ontzettend goed tot zijn recht. De knappe presentatrice is daarbij enorm aan het genieten van het warme momentje. Eigenlijk zou Nicolette dit gewoon elke dag moeten doen. Dat is voor haar enorm ontspannen en voor haar volgers ook nog eens leuk om te zien.

Lees ook: Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend jurkje

Het prachtige van Nicolette Kluijver

Ondanks dat de blonde presentatrice al even meeloopt in medialand, ziet ze er nog altijd geweldig uit. Er zijn veel vrouwen die een moord zouden doen voor het van Nicolette en met goede reden. Zongebruind en perfect in vorm, zo zou het van Nicolette omschreven kunnen worden. De blondine hoeft zich daarom over haar uiterlijk weinig zorgen te maken. Ze is verre van onzeker. Dat maakt haar trouwens ook op camera zo sterk. Ze staat stevig in haar schoenen en heeft plezier in alles wat ze doet. Of ze nu op het strand ligt te bakken of voor de camera staat, die houding verandert niet.

Nicolette is gek van het strand

Welk seizoen het ook is, Nicolette zal altijd een excuus zoeken om zichzelf naar het strand te begeven. De verleidelijke blondine vindt het strand namelijk een van de fijnste plekken om te zijn. Of je nu even aan het bruinen bent op je handdoekje in de zon, lekker aan het zwemmen bent in de zee of gewoon een lange wandeling maakt, het strand is de perfecte omgeving. Nicolette weet dat al jaren, maar probeert via haar social media ook anderen van dit feit te overtuigen. Vooralsnog lijkt dat aardig te lukken.
Nicolette Kluijver zet zich in voor een schoon strand

De knappe presentatrice zet zich in voor meerdere goede doelen. Zo helpt ze bijvoorbeeld met het schoonhouden van de stranden. Dat is een doel dat Nicolette, als echt strandganger, flink aan het hart gaat. De knappe blondine vindt het enorm belangrijk dat de stranden schoon genoeg zijn, zodat zij en haar kinderen zonder zorgen over het strand kunnen lopen. Nicolette zou het verschrikkelijk vinden als ze niet van het strand kan genieten, omdat het er te vuil is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!