Foto: topfitte Jutta Leerdam toont haar indrukwekkende lijf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als schaatsster moet je altijd in tiptop conditie zijn. Jutta Leerdam laat even zien dat ze er helemaal klaar voor is. 

Jutta Leerdam is een van de knapte schaatssters van ons land. Maar die positie haal je natuurlijk niet zomaar. Je moet heel erg lang trainen voordat je het lichaam hebt ontwikkelt van Jutta. De prachtige blondine dankt haar looks dan ook aan uren en uren training in de sportschool, en daarbuiten. Het resultaat spreekt voor zich. Jutta is een beeldschone vrouw waar de meeste mannen van smullen. Jutta laat nog maar even haarfijn zien hoe indrukwekkend het is wat ze kan in een aantal leuke video’s, die al heel snel opgepikt werden door haar mannelijke fans.

Lees ook: Wow: Jutta Leerdam laat schaatspakje thuis voor heerlijke foto’s

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta is flink aan het opscheppen met video van prachtig lichaam

Jutta weet wel wat de mensen willen en dat is meer zien van haar prachtige lichaam. Jutta is gelukkig de moeilijkste niet en ze plaatst dus een aantal mooie video’s, waarin je haar topfitte lijf kan bewonderen. In de video’s krijg je ook gelijk een beetje mee van Jutta haar fitness routine. Die is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend te noemen. Jutta gaat tijdens het sporten helemaal tot het uiterste. Dat moet ook wel, anders kom je nooit op de positie in de sportwereld waar Jutta momenteel zit. Dat red je alleen door keihard te trainen. En dat is precies wat Jutta al jaren aan het doen is.

Het strakke broekje van Jutta Leerdam

Het is wel weer eens wat anders om Jutta niet in een strak schaatspakje te zien. Nu vindt de blondine dat waarschijnlijk zelf ook, dus om niet te onwennig te voelen trekt ze een ander strak pakje aan. Jutta heeft het strakste korte sportbroekje dat ze in haar kast had liggen aangetrokken om zo haar mannelijke volgers te verleiden. En dat is best wel goed gelukt. Er zijn maar weinig mannen die ongeroerd blijven na het zien van de video’s van de knappe blondine. Jutta weet op haar eigen manier iedereen flink voor zich te winnen. Ook die eigenschap is een van haar vele talenten, naast het schaatsen en het trainen dan.

Jutta Leerdam moet je niet boos maken

Aan de video te zien is het ten alle tijden goed dat je Jutta Leerdam te vriend houd. Als Jutta dat zou willen, dan breekt ze je waarschijnlijk in tweeën met haar ongelooflijk sterke lichaam. Wat Jutta tijdens haar training alleen al voor elkaar krijgt is erg knap en er zijn dan ook vele mensen die erg onder de indruk zijn van de sportieve prestaties van deze blonde dame. Jutta gaat voorlopig nog even door. Ze houdt van haar routine en blijft sporten tot ze er bij neer valt. Zo is iedereen er in ieder geval zeker van dat Jutta haar prachtige sporterslichaam zal behouden de komende jaren. En dat is natuurlijk erg goed nieuws.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...