Foto: Topfitte Barbara de Loor is kijkcijferkanon voor Nederland in Beweging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oud-schaatsster Barbara de Loor vervangt Olga Commandeur, die eeuwenlang Nederland In Beweging presenteerde. Barbara wordt het nieuwe kijkcijferkanon van het programma. 

Nederland in Beweging wordt weer een hit met Barbara de Loor

Het programma wordt al jaren gezien als een soort bejaardengym in de ochtend. Barbara gaat voor een hoop extra kijkcijfers zorgen, niet alleen van bejaarden. De knappe blondine neemt het stokje over van Olga Commandeur. Daarmee heeft Nederland in Beweging een heus kijkcijferkanon in handen. Want Barbara is een zeer geliefde dame en ze ziet er ook nog eens geweldig uit. En als ze elke ochtend in een strak pakje moet verschijnen op televisie om vervolgens zich flink in het zweet te werken, dat is natuurlijk wel iets waar de meeste mensen enthousiast van worden. Barbara gaat daarmee in ieder geval voor een hoop extra kijkers zorgen. En dat is natuurlijk mooi, want dat betekent dat het programma nog wel even vooruit kan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara de Loor (@bdeloor)

Barbara de Loor maakt je nieuwsgierig met spannende plaatjes

Toch zijn er een hoop mensen die Barbara de Loor nog niet zo goed kennen. Speciaal voor hen plaatst Barbara best wel veel updates op haar social media, zodat iedereen een goed beeld krijgt van de weergaloze blondine. Met haar foto’s maakt Barbara de mensen thuis ook wel een beetje nieuwsgierig. Je wilt namelijk nog veel meer zien van de aantrekkelijke blondine. Barbara blijft op haar Instagram nog redelijk braaf, maar zal voor het programma toch wel een sportpakje aan moeten trekken. En dat gaat er natuurlijk best wel spannend uit zien. Barbara heeft er gelukkig zelf niet zo’n probleem mee. Die kijkt enorm uit naar haar mooie tijd bij het programma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbara de Loor (@bdeloor)

De eerste beelden van Barbara de Loor bij Nederland in Beweging

De eerste opnames voor Nederland in Beweging zijn officieel begonnen en Barbara de Loor heeft haar sportlegging al aangetrokken. De pakjes vallen nog mee hoe spannend ze zijn, maar dit is pas de eerste repetitie, dus er kan nog van alles gebeuren. Misschien dat Barbara voor de repetitie juist iets comfortabels aan wilde en straks voor de echte opnames een strakker sportpakje aantrekt. Als ze echt willen scoren met het televisieprogramma, dan ontkom je daar ook al bijna niet aan. Barbara weet met haar filmpje van de repetities van Nederland in Beweging in ieder geval al een goede indruk achter te laten bij het publiek.

Dankzij Barbara de Loor komt heel Nederland in beweging

Nog even en je kan dus genieten van je ochtendgymnastiek met Barbara de Loor op je scherm. En dat is natuurlijk wel een fijn vooruitzicht. De knappe blondine straalt echt in dit soort rollen en ze zit helemaal klaar om Nederland flink te laten bewegen. Als het aan haar ligt zijn alle Nederlanders straks helemaal topfit. Dat zou natuurlijk wel mooi zijn. De knappe blondine heeft met haar streven in ieder geval goed de aandacht getrokken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.