Foto: Tina de Bruin scheurt bijna uit haar kleding tijdens Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tina de Bruin doet mee met Het Perfecte Plaatje. Tijdens een aflevering moet ze enorm uitkijken dat ze niet uit haar peperdure outfit scheurt!

De actrice doet mee aan het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Tijdens een fotoshoot ging er van alles fout met de comédienne. Op een gegeven moment ging het zelfs zó verkeerd dat de fotoshoot gestopt moest worden!

Tina de Bruin zegt sorry tegen woedend model

Tijdens een fotoshoot voor Het Perfecte Plaatje moest Tina de Bruin met een model werken. Dit ging alleen niet helemaal zoals het moest gaan. De actrice maakte haar model namelijk boos. Het model had een heel oud pak aan. Tina de Bruin vond het een goed idee om het model in een wasbak te leggen. Er was echter wel een probleem. Het pak wat het model aan had was ruim 100 jaar oud. Tina de Bruin had zin om even haar schoen op zijn rug te leggen. Dit was uiteindelijk niet de goeie pose dus ging de actrice voorzichtig weer van zijn rug af met haar schoen. Het model begon toen te klagen dat hij dit niet wilde hebben. Het pak mocht niet kapot en Tina de Bruin probeerde dit ook niet te doen, maar toen…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Tina de Bruin maakte het model nat

De kleding die Tina en haar collega droegen tijdens de shoot was peperduur. Het model was dan ook heel voorzichtig met het pak. Tina de Bruin, die soms een beetje onhandig kan zijn, vond het een goed idee om het model lekker met zijn hoofd in de wasbak te leggen. Eenmaal liggend met zijn hoofd in de wasbak ziet Tina de Bruin de juiste positie. Met haar voet leunend op de wasbak raakt ze het model en zijn pak niet aan. Tina de Bruin moet in alle voorzichtigheid ervoor zorgen dat de kleding niet beschadigt, dat het plaatje er goed uitziet, én dat ze haar model niet per ongeluk mishandelt. Dat is een hoop om rekening mee te houden, zeker voor verstrooide Tina! Ze vervloekt haar brede kuiten, die het heel houden van de kleding nóg moeilijker maken. Door die brede kuiten komt ze tot overmaat van ramp ook nog eens per ongeluk tegen de kraan aan.

Het water begint te stromen en komt allemaal op het hoofd van het model terecht. Hij was daar allesbehalve blij mee! Tina de Bruin schaamde zich er dan ook erg voor en bood gelijk haar excuses aan. Het model kan niet op veel positieve reacties rekenen. De kijkers van Het Perfecte Plaatje vinden dat het model zich niet professioneel opstelt en zich niet zo moet aanstellen. Tina de Bruin schaamt zich in ieder geval kapot.

Onherkenbare Tina de Bruin heeft zin in herfst

Tina de Bruin deelt wel een heel apart filmpje van zichzelf op Instagram. Ze lijkt totaal niet op zichzelf. De actrice gebruikt gelukkig ook maar een filter. Met deze video laat ze wel weten dat ze helemaal zin heeft in de herfst. Haar volgers kunnen enorm lachen om het filmpje van Tina!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tina de Bruin (@tina10a)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lieke Martens shockeert teamgenotes met privé foto

Voor een promo spotje van de nieuwe FIFA game, wordt een oude foto van Lieke Martens gedeeld. En die shockeert haar teamgenotes.

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.