Foto: The Voice-coach Anouk is stiekem gewoon enorme softie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie had dat gedacht? Anouk van The Voice of Holland blijkt gewoon een hele lieve kant te hebben. Dat zag echt niemand aankomen van deze stoere dame. 

Anouk Teeuwe is over het algemeen nogal een harde tante. In The Voice of Holland brengt ze soms kandidaten tot tranen met haar snoeiharde commentaren. Maar in haar vrije tijd blijkt Anouk een stuk liever te zijn. Dan is ze vooral heel goedlachs en houdt ze er van om een beetje schattig te doen met haar kinderen. En dat zie je op de foto reeks die Anouk op haar Instagram achterlaat. Haar volgers zijn wel een klein beetje verbaast, want die hebben Anouk nog nooit zo gezien.

Lees ook: Foto: Anouk verbaast volgers met knalgele slippers in The Voice of Holland

Anouk heeft een wel heel bijzonder duet

Met haar dochter naast zich begint Anouk aan een wel heel bijzonder duet. Het is duidelijk dat zangtalent niet in de familie zit. Of misschien nog niet. Hoewel de dochter van Anouk nog niet heel erg haar best doet, lijkt muziek hier letterlijk met de paplepel ingegoten te worden. Wie weet dat ze over een flinke tijd, als ze volwassen is geworden, de podia van Nederland bestormt met haar concerten. Tot die tijd zal ze aan de keukentafel moeten oefenen met haar moeder, die de humor van de fratsen van haar dochter wel inziet. Anouk moet kostelijk lachen om haar dochter, die met open mond mee loopt te zingen.

Anouk en haar dochter oefenen gekke bekken voor de foto

Het si duidelijk dat Anouk haar rebelsheid heeft doorgegeven aan haar jongste dochter. Die houdt er namelijk net zo veel van om even lekker gek te doen. Samen trekken ze de gekste bekken op beeld. Met hun tong uit de mond en hun wenkbrauwen opgetrokken, komen ze samen wel de dag door. Anouk vindt het heerlijk om met haar dochtertje even te klieren en vindt het dan ook niet zo erg hoe dat overkomt op beeld. Wat ze niet had verwacht is dat mensen haar door dit mini optreden gelijk een stuk zachtaardiger en liever gaan vinden. De keiharde rockchick is blijkbaar een hele zachte en lieve mama geworden. En hoewel dat voor veel mensen toch niet helemaal klopt, is iedereen het er over eens dat Anouk en haar dochter een aandoenlijk duo zijn.

Anouk laat dochter in haar voetsporen treden

Anouk doet er alles aan om haar dochter in haar voetsporen te laten treden. En dat neemt ze vrij letterlijk. Zo doet haar dochtertje al alles na wat mam voordoet. Van gekke bekken, tot je wenkbrauwen optrekken en meer. Nog even en er loopt gewoon een ware Anouk junior rond. Zou ze dan ook op school al haar klasgenootjes lopen te bekritiseren? Dan moet Anouk haar komen ophalen van het kantoor van de rector, omdat haar dochter een klasgenootje heeft afgekeurd op haar zangkwaliteiten. Het voordeel is wel dat als ze dat vol houdt, ze over een jaar of vijftien gewoon The Voice of Holland kan jureren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...