Foto: Tanja Jess trekt bijna al haar kleding uit in eigaen achtertuintje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel de temperaturen in Nederland nog flink schommelen en lang niet altijd even warm zijn, heeft Tanja Jess een plekje gevonden waar ze zonder kleding kan ontspannen. 

Tanja Jess laat de temperaturen hoog oplopen

De knappe actrice Tanja Jess laat in haar nieuwste outfit de temperaturen hoog oplopen. Hoewel het nog niet bepaald heel erg warm is in Nederland, heeft Tanja besloten dat het toch zeker wel tijd is om haar badpak uit de kast te halen en lekker in de zon te gaan liggen. En dat kan natuurlijk niet zonder daarbij ook even een mooie foto te maken voor haar volgers. Die moeten natuurlijk ten alle tijden wel op de hoogte blijven van de leuke dingen die Tanja doet en onderneemt. Want hoe moeten mensen anders weten dat je heerlijk heb genoten in het warme zonnetje?

Lees ook: Oeps: Tanja Jess laat op wijdbeense foto in badkleding nét iets te veel zien

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanja Jess (@tanjajess)

Tanja Jess laat met heerlijke foto de temperaturen hoog oplopen

In haar heerlijke badkleding laat Tanja Jess de temperaturen hoog oplopen. Je hebt met deze foto perfect zicht op het heerlijke lichaam van de knappe actrice. Je kan precies zien waarom er zo veel mensen fan zijn van de knappe blondine. Met een lichaam als dat van Tanja kan je eigenlijk ook alleen maar mooie foto’s maken. Het wordt namelijk wel heel lastig om een plaatje te schieten dat er niet uit ziet als je er bij loopt als Tanja Jess. Van haar verrukkelijke vrouwelijke vormen tot aan haar knappe snoetje, er is ontzettend veel om van te genieten met Tanja Jess. Gelukkig is ze niet al te preuts en deelt ze maar al te graag dit soort mooie foto’s met haar volgers op Instagram. Anders zou je nu niet kunnen genieten van dit heerlijke kiekje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess)

Tanja Jess weet nog steeds te verleiden

De prachtige blondine weet met haar fantastische uiterlijk nog dagelijks al haar volgers te verleiden. Die kwijlen bijna hun toetsenbord onder als ze kijken naar de leuke plaatjes die Tanja weer heeft geplaatst online. In de woonkamer van elke volger van Tanja Jess staat standaard een ventilator, omdat Tanja in haar eentje de temperatuur flink kan doen stijgen. Daar hebben alle jaren dat ze meedraait in het Nederlandse medialandschap nog niks aan veranderd. Tanja is nog net zo verleidelijk als toen ze haar carrière begon. Je hebt alleen maar de foto’s van de knappe blondine nodig om dat in te zien. Kijk maar naar de plaatjes op haar Instagram. In al haar verschillende outfits weet Tanja je te verleiden zonder daar ook maar al te veel moeite voor te hoeven te doen. En dat talent is toch wel bijzonder te noemen. Tanja is er zelf wel erg blij mee dat ze het nog steeds in zich heeft. Daar kan de knappe actrice toch nog een beetje van glimlachen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...