Foto: Tanja Jess trekt bijna al haar kleding uit in eigaen achtertuintje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel de temperaturen in Nederland nog flink schommelen en lang niet altijd even warm zijn, heeft Tanja Jess een plekje gevonden waar ze zonder kleding kan ontspannen. 

Tanja Jess laat de temperaturen hoog oplopen

De knappe actrice Tanja Jess laat in haar nieuwste outfit de temperaturen hoog oplopen. Hoewel het nog niet bepaald heel erg warm is in Nederland, heeft Tanja besloten dat het toch zeker wel tijd is om haar badpak uit de kast te halen en lekker in de zon te gaan liggen. En dat kan natuurlijk niet zonder daarbij ook even een mooie foto te maken voor haar volgers. Die moeten natuurlijk ten alle tijden wel op de hoogte blijven van de leuke dingen die Tanja doet en onderneemt. Want hoe moeten mensen anders weten dat je heerlijk heb genoten in het warme zonnetje?

Lees ook: Oeps: Tanja Jess laat op wijdbeense foto in nét iets te veel zien
Tanja Jess laat met heerlijke foto de temperaturen hoog oplopen

In haar heerlijke laat Tanja Jess de temperaturen hoog oplopen. Je hebt met deze foto perfect zicht op het heerlijke van de knappe actrice. Je kan precies zien waarom er zo veel mensen fan zijn van de knappe blondine. Met een als dat van Tanja kan je eigenlijk ook alleen maar mooie foto’s maken. Het wordt namelijk wel heel lastig om een plaatje te schieten dat er niet uit ziet als je er bij loopt als Tanja Jess. Van haar verrukkelijke vrouwelijke vormen tot aan haar knappe snoetje, er is ontzettend veel om van te genieten met Tanja Jess. Gelukkig is ze niet al te preuts en deelt ze maar al te graag dit soort mooie foto’s met haar volgers op Instagram. Anders zou je nu niet kunnen genieten van dit heerlijke kiekje.
Tanja Jess weet nog steeds te verleiden

De prachtige blondine weet met haar fantastische uiterlijk nog dagelijks al haar volgers te verleiden. Die kwijlen bijna hun toetsenbord onder als ze kijken naar de leuke plaatjes die Tanja weer heeft geplaatst online. In de woonkamer van elke volger van Tanja Jess staat standaard een ventilator, omdat Tanja in haar eentje de temperatuur flink kan doen stijgen. Daar hebben alle jaren dat ze meedraait in het Nederlandse medialandschap nog niks aan veranderd. Tanja is nog net zo verleidelijk als toen ze haar carrière begon. Je hebt alleen maar de foto’s van de knappe blondine nodig om dat in te zien. Kijk maar naar de plaatjes op haar Instagram. In al haar verschillende outfits weet Tanja je te verleiden zonder daar ook maar al te veel moeite voor te hoeven te doen. En dat talent is toch wel bijzonder te noemen. Tanja is er zelf wel erg blij mee dat ze het nog steeds in zich heeft. Daar kan de knappe actrice toch nog een beetje van glimlachen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak