Foto: Tamara Brinkman laat haar ‘dames’ droogblazen na knoeipartij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tamara Brinkman is normaal  gesproken een erg classy dame, maar na een ouderwetse knoeipartij komt daar snel verandering in. 

Flinke vlek zorgt ervoor dat Tamara haar ‘dames’ moet droogblazen

Tamara Brinkman was even niet zo voorzichtig. En dat zorgde ervoor dat ze snel moest handelen. Ze had namelijk een flinke slok koffie op haar trui laten vallen. En dat is natuurlijk erg onhandig als je aan het werk bent. Want dan zie je plotseling op camera een vlek in beeld. En dat gaat ontzettend opvallen. Tamara moest snel handelen om dat te voorkomen. Ze depte de vlek weg, maar bleef met een natte trui achter. En ja, wat doe je dan? Ze liet snel de föhn pakken en liet haar dames even goed droogblazen. Het ziet er in ieder geval meer ontspannen uit dan het klinkt.

Lees ook: Deze foto bewijst dat Tamara Brinkman de allermooiste GTST-actrice is

De ondeugende blik van Tamara Brinkman spreekt boekdelen

Aan de foto te zien vindt Tamara het zelf allemaal niet zo erg wat er gebeurd is. Ze moet er zelfs een klein beetje ondeugend bij lachen. Dat snappen we ook wel, want als iemand bezig is met je droogblazen, omdat je zelf iets hebt omgegooid, dan is dat natuurlijk wel een beetje grappig. Maar koffie is niet het enige wat Tamara over haar shirt heeft laten komen. Ze had daarvoor namelijk ook al een flinke klodder yoghurt op haar trui laten vallen.

Tamara Brinkman heeft misschien een slabbetje nodig

Het lijkt er op dat Tamara Brinkman veel baat zou hebben bij een slabbetje. Twee keer op een dag heeft ze namelijk iets over haar kleding gemorst, waardoor er iemand haar droog moest blazen. Misschien doet Tamara het wel expres om te kijken wat mensen allemaal wel voor haar over hebben. Of misschien is ze echt een beetje een kluns. Ze is dan wel weer een hele knappe kluns, dus dat maakt dan ook weer een hoop goed.Zelf kan ze in ieder geval wel lachen om de actie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Brinkman (@tamaardanmaar)

Tamara Brinkman gaat los en danst in haar auto

De Instagram pagina van Tamara Brinkman is gevuld met leuke foto’s en video’s. Ze plaatst veel previews van Goede Tijden, Slechte Tijden, maar ook veel leuke foto’s van zichzelf of video’s van leuke en spontane momenten in haar leven. Zo zat ze laatst lang te wachten voor een stoplicht, maar stond wel een van haar favoriete stukken muziek aan. Tamara kon het dan ook niet laten om even helemaal mee te bewegen op de muziek. Gelukkig had ze een telefoon bij de hand en filmde ze zichzelf gek doen achter het stuur. Zo kunnen al haar volgers ook meegenieten van de spontane actie. Gelukkig waren er geen mensen achter haar, die hadden namelijk even moeten wachten tot Tamara klaar was met dansen voor ze verder konden rijden. Dat zullen ze vast niet erg gevonden hebben, aangezien ze wel naar het dansje van Tamara mochten kijken. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...