Foto: Sylvie Meis weet op miraculeuze wijze te voorkomen dat voorgevel uit jurkje valt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zeer aantrekkelijke presentatrice Sylvie Meis heeft weer een outfit aangetrokken waarbij je jezelf afvraagt hoe die in hemelsnaam blijft zitten.

Met haar nieuwste foto roept Sylvie Meis vooral heel veel vragen op

De aantrekkelijke blondine weet met haar nieuwste foto heel erg veel vragen op te roepen. En die vragen lijken vooral te gaan over hoe ze er in hemelsnaam voor zorgt dat haar pakje op deze manier blijft zitten zonder problemen. De aantrekkelijke blondine weet met haar outfit alle mannen van Nederland weer een beetje te betoveren. En dat gaat eigenlijk heel erg makkelijk. De knappe presentatrice hoeft daar bijzonder weinig voor te doen. Haar outfit doet eigenlijk al het werk al voor haar. En dat maakt het wel heel erg makkelijk om dit soort mooie foto’s te maken.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis gaat voor egaal bruin kleurtje in piepklein setje badkleding

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis weet roze outfit wel helemaal te rocken

De knappe blondine zag er in haar compleet roze outfit wel een beetje uit als een echte Barbiepop. Maar Sylvie is dan natuurlijk stukken leuker dan het plastic speelgoed. De knappe blondine trok wel gelijk een jurkje aan dat zo verleidelijk was dat haar volgers even hun mond open lieten vallen van verbazing. De aantrekkelijke blondine wist maar met veel moeite ook haar kleding op zijn plek te houden. Maar gelukkig ging het allemaal goed. Want het jurkje is zo gevormd, dat als die ook maar een klein stukje afzakt, je gelijk een hele andere kant van Sylvie Meis ziet. En hoewel de meeste van haar fans daar niet zo’n probleem mee zouden hebben, vindt Sylvie het toch niet een enorm geslaagd idee. En dus besluit ze om het jurkje te bewaren voor meer speciale gelegenheden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis laat het beste van zichzelf zien met strak pakje

De knappe blondine laat maar wee zichzelf van haar beste kant zien met haar nieuwste foto. De aantrekkelijke presentatrice weet precies hoe ze zichzelf moet presenteren om echt heel verleidelijk over te komen. En dat lukt haar op dit verrukkelijke plaatje natuurlijk extra goed. De prachtige dame heeft een strak zwart pakje aan, waar haar lichaam heel erg goed in te zien is. Het pakje volgt erg goed de vorm van haar lichaam. En dat is wel genieten geblazen natuurlijk. De fans van Sylvie Meis zijn door het dolle heen met deze heerlijke foto van de knappe presentatrice.

Sylvie Meis vindt het fijn om haar fans te verrassen

De aantrekkelijke presentatrice vindt het natuurlijk heerlijk om haar fans een beetje te kunnen verrassen met haar heerlijke foto’s. De fans van Sylvie staan letterlijk bijna in de rij om de knappe blondine te mogen bedanken voor alle mooie foto’s die ze met hen deelt. Sylvie weet maar al te goed hoe ze haar fans tevreden moet houden. Dat doet ze door middel van haar ongelooflijk mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?