Foto: Sylvie Meis poseert in zeer weinig kleding langs de waterkant

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis doet ons wel vaker spontaan watertanden, maar met dit setje bloedhete strandfoto’s maakt ze het wel héél bont…

Elke keer dat je denkt dat Sylvie Meis het niet nog heter kan maken weet ze zichzelf te overtreffen… Als influencer en showbizz koningin is het logisch dat Sylvie hard aan haar figuur werkt. Je zou er dan ook eigenlijk niet meer van op mogen kijken, maar deze recente fotoshoot doet je mond toch openvallen. Sylvie schittert namelijk in een werkelijk miniscuul zwemsetje. De beeldschone blondine laat niets aan de verbeelding over en we genieten er allemaal van mee. Geloof ons maar, deze plaatjes wil je echt niet missen!

Sylvie Meis loopt flink warm in piepklein zwemsetje

Dat Sylvie Meis één van de knapste vrouwen op de Nederlandse televisie is, is geen verassing meer. De beeldschone presentatrice heeft lang en breed bewezen dat ze een cadeautje is om naar te kijken. En toch weet ze zich met deze recente fotoshoot te overtreffen! Ons hart gaat er spontaan sneller van kloppen. Veel heter dan kunnen kiekjes bijna niet worden. Sylvie trekt namelijk al haar kleding uit om lekker van het tropische zonnetje te genieten. En daarbij maakt ze het voor iedereen flink heet, want wát een figuur wordt daarmee onthuld! Sylvie laat ook bar weinig aan de verbeelding over met haar miniscule zwempakje. Wij vragen ons af of badkleding nog veel kleiner kan worden! Niet dat je ons hoort klagen, natuurlijk. De bloedhete blondine schittert werkelijk in het miniscule setje. Met zo’n lijf is het een kwestie van hoe minder kleding hoe beter!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

En daar lijkt Sylvie zeker naar te luisteren. In een kleurrijk badsetje maakt ze het namelijk flink spannend met haar onthullende poses. Kijk alleen maar naar de eerste foto. Sylvie rekt verleidelijk haar hele lichaam uit en zet daarmee haar strakke buik en afgetrainde figuur vol in het zonnetje. Ook het kleurrijke stofje trekt alleen maar meer aandacht naar haar heerlijke lichaam. En kers op de taart? Het opvallende pakje zet haar rondingen ook vol in het zicht, want veel knellender dan dit krijg je het niet! En het word alleen nog maar beter, want het tweede plaatje is echt om van te smullen. Met gespreide benen en pittige pose weet Sylvie namelijk moeiteloos haar volgers te verleiden…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis poseert in pikant zwempakje van eigen ALDI kledinglijn

En als je helemaal up-to-date bent zal je gezien hebben dat Sylvie Meis in haar eigen zwemkleding schittert! Ja, je hoort het goed: het heerlijke pakje is namelijk van haar eigen kledingmerk. Sylvie snapt het natuurlijk dondersgoed dat er geen betere modellen te verkrijgen zijn dan haarzelf. Aan de comments te merken heeft ze het setje in ieder geval goed in het zonnetje gezet! Fans zijn namelijk zéér te spreken over de pikante fotoshoot, al weten wij niet of ze enthousiaster zijn over Sylvie of over haar zwemsetje. De bloedhete blondine garandeert in ieder geval wel in één keer dat dit zwempakje als warme broodjes over de toonbank zullen vliegen. En haar vorige promotiefilmpje deed het ook zeker niet verkeerd! Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de volgende plaatjes…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?