Foto: Sylvie Meis lokt volgers richting slaapkamer in jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis laat zichzelf van haar beste kant zien. Ze vindt zichzelf er zo prachtig uit zien dat ze haar volgers de slaapkamer in probeert te lokken.

Sylvie Meis weet precies waar ze mee bezig is. Met een jurkje is er genoeg te zien. Wanneer ze zich omdraait en haar volgers mee de slaapkamer in probeert te lokken komt haar rug in de schijnwerpers. Het jurkje is van achter weinig dekkend waardoor het achteraanzicht nog aantrekkelijker wordt.

Sylvie Meis heeft weinig dekkende kleding aan

Sylvie Meis deelt wel vaker een kiekje van zichzelf. Deze keer doet ze dat terwijl ze wel een heel jurkje aan heeft. Dit jurkje is weinig dekkend waardoor haar volgers helemaal wegsmelten. De prachtige influencer lokt met dit jurkje haar volgers richting de slaapkamer. Ze kijkt verleidelijk in de camera, wanneer ze eenmaal lang genoeg oogcontact heeft gemaakt draait te zich om. Haar jurkje is van de achterkant weinig dekkend. Haar rug is goed zichtbaar wat het allemaal net wat heter maakt. Ze stopt nog even bij de ingang van de slaapkamer. Met haar verleidelijke blik en open jurk sleept ze haar volgers langzaam maar zeker mee. Ook de voorkant heeft gelukkig genoeg te bieden. Met een diepe inkijk komen de joekels van Sylvie Meis goed uit de verf. De jurk zorgt er in zijn algemeen voor dat de mannen versteld staan.

Sylvie Meis laat zichzelf aan de andere kant van de wereld zien in jurkje

In ons kikkerlandje weten we al wat Sylvie Meis allemaal te bieden heeft. Aan de andere kant van de wereld leren ze de prachtige blondine net pas kennen. Sylvie Meis is namelijk op vakantie in Miami. Met een jurkje komt ze verleidelijk aan lopen. Zo te zien heeft de beeldschone influencer zichzelf opgemaakt voor een heerlijk avondje uit. Ze heeft haar uiterste best gedaan om er weer beeldschoon uit te zien. Wanneer je Sylvie Meis aan ziet komen lopen is dat zeker gelukt. Haar volgers zijn, begrijpelijk, helemaal door het dolle heen. Sylvie Meis mag snel weer terug komen naar Nederland. Zo’n prachtige dame moet je dichtbij je houden.

Sylvie Meis zit met enorme inkijk in bad

Wat een heerlijke video heeft Sylvie Meis nu met haar volgers gedeeld. Ze is een TikTok aan het maken en dit doet ze op een bijzondere manier. Met een enorme inkijk zit de knappe blondine in bad. Haar joekels springen nog net niet uit het jurkje. Als het aan haar volgers ligt springen ze met liefde bij haar in bad. Wanneer je de heerlijke TikTok ziet snap je heel goed waarom ze bij Sylvie Meis in bad willen springen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!