Foto: Sylvie Meis ligt dicht tegen knappe vriendinnen aan in minuscule badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je dacht dat Sylvie Meis alleen al om van te smullen is, wacht maar totdat je dit overheerlijke kiekje met haar net zo knappe vriendinnen ziet! 

Dat Sylvie Meis een spectaculaire schoonheid is weten we allemaal. Hoe kan het ook anders? De bloedhete blondine verschijnt regelmatig op de buis en ook op Instagram heeft ze een enorme fanbase opgebouwd. En wij snappen dat helemaal. Want als je één keer dit soort plaatjes gezien hebt wil jij ook nooit meer iets van Sylvie missen! In haar uppie is ze namelijk ook al een cadeautje om naar te kijken. Maar haar beeldige vriendinnen mogen er ook allemaal flink wezen!

Sylvie Meis poseert met vriendinnen in zo min mogelijk kleding

En van Sylvie Meis haar vriendinnengroep krijgen we meteen ook flink wat te zien. Hoe kan het ook anders? Sylvie heeft namelijk lang en breed bewezen dat ze alles op Instagram durft te plaatsen, dus dan kunnen haar vriendinnen daar niet veel in afwijken, toch? Soort zoekt soort, natuurlijk. En dat lijkt bij deze specifieke dames zeker geslaagd te zijn. Zoveel knappe dames zie je zelden op één foto! En dan als kers op de taart hebben ze ook nog eens bizar weinig kleding aan. Sylvie en de ladies lijken namelijk het tropische zonnetje opgezocht te hebben. En daar moet je je natuurlijk passend naar kleden!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis maakt het heel knus in zeer intieme groepsfoto

Nou, dat is Sylvie Meis en haar vriendinnen zeker geslaagd. De bloedhete vrouwen liggen namelijk in bijna geen kleding in het zonnetje te bakken. Kijk alleen Sylvie maar! De blonde schoonheid schittert namelijk in een piepklein zwemsetje waarvan het topje al helemaal weinig aan de verbeelding overlaat. Die is namelijk gewoon in stukken geknipt! Sylvie koos namelijk voor een topje waar de helft van ontbreekt en geeft daarmee vol zicht bij haar barstende topje naar binnen. En daar valt toch echt flink wat te zien. Haar beeldschone vriendinnen lijken er ook door geïnspireerd te zijn! Want ook daar trekken de dames bar zéér onthullende zwempakjes aan. Al hoor je ons natuurlijk absoluut niet klagen. Hoe minder kleding hoe beter, toch?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis wordt in de boeien geslagen vanwege gewaagde outfit

Al blijkt niet iedereen zo te denken over Sylvie Meis haar pittige pakjes! De blonde schoonheid maakte namelijk bekend dat ze op het evenement rustig in de boeien geslagen is! Sylvie was namelijk op een trouwerij te vinden en trok daar een bijzonder jurkje voor aan. Het minuscule witte pakje liet namelijk precies nul aan de verbeelding over! Zo wist het luchtige rokje nog nét voorbij haar billen te komen en bestond het topje alleen uit een stel draadjes. Sylvie mag er dan uitgezien hebben om van te smullen, een mening hadden mensen er zeker over! Zo plaatste ze dit hilarische filmpje waarin ze gewoon door een politie agent meegenomen wordt. Er liepen namelijk wat verklede gasten rond in de tent en ééntje kon het echt niet laten Sylvie te laten liggen. En wij snappen het volkomen. Zo’n beeldschone vrouw wil toch iedereen voor zichzelf?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.