Foto: Sylvie Meis laat volgers dwars door haar jurkje heen kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis heeft een heerlijk jurkje aan. Alleen dat jurkje laat weinig aan de verbeelding over. Sylvie laat alles zien!

Het heerlijke jurkje van Sylvie Meis

Als je Sylvie Meis een beetje kent, dan weet je dat de heerlijke blondine niet vies is van een mooie outfit dragen. De knappe dame weet wel hoe ze zichzelf van haar meest verleidelijke kant moet laten zien. En dat is natuurlijk erg fijn, want op die manier krijg je als volger van Sylvie ook gewoon de meest mooie en verrukkelijke plaatjes en kiekjes voor je neus. Sylvie weet heel erg goed wat haar volgers willen zien. En ze geeft daar ook ruimschoots gehoor aan. Sylvie stond bijvoorbeeld laatst te poseren in een heerlijk strak jurkje. Het jurkje zat alleen wel vol met gaten. Dat was gelukkig de bedoeling. In haar erg onthullende jurk wist Sylvie haar volgers weer heel erg blij te maken. Die genoten echt van de fijne plaatjes van de knappe blondine.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis poseert in zeer weinig kleding langs de waterkant
Sylvie Meis verleidt met prachtig

Met haar aantrekkelijke weet Sylvie Meis haar fans wel weer flink te betoveren. Die smullen van elk kiekje dat de knappe blondine hun kant op gooit. Maar dit jurkje was wel echt het toppunt. Het pakje zat zo ongelooflijk goed on het van Sylvie heen, dat het alleen maar kon leiden tot een flinke portie verleiding. Sylvie zag er zelden zo goed uit. De aantrekkelijke blondine kon in haar pakje zoveel mogelijk van zichzelf laten zien aan haar fans, zonder dat het ordinair werd. En dat is natuurlijk heel bijzonder. Wat Sylvie ook draagt, ze doet dat altijd met een bepaalde klasse. De knappe presentatrice zou zelfs een vuilniszak nog verleidelijk kunnen presenteren. Haar heerlijke staat zo goed op de foto dat haar fans bijna juichen van geluk.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis weet op miraculeuze wijze te voorkomen dat voorgevel uit jurkje valt
Sylvie Meis ziet er in roze net zo knap uit

Natuurlijk had Sylvie op de eerste foto een zwart jurkje aan, maar haar favoriete kleur blijft toch wel roze. De aantrekkelijke blondine weet in haar roze pakjes al haar volgers altijd enorm tevreden te stellen. Dat is ook niet zo gek, want de aantrekkelijke presentatrice kan in haar roze pakjes pas echt helemaal zichzelf zijn. En aangezien Sylvie zo op haar gemak is, kan ze ook veel makkelijker anderen verleiden. Dat doet ze zonder echt heel erg veel moeite te hoeven doen. De ontzettend knappe presentatrice weet in ieder geval haar volgers een hele mooie dag te bezorgen door haar foto’s van haar strakke roze outfits. Die pakjes laten overigens ook weer lekker veel zien van het van Sylvie Meis, dus dat is dubbel genieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!