Foto: Sylvie Meis laat volgers dwars door haar jurkje heen kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis heeft een heerlijk jurkje aan. Alleen dat jurkje laat weinig aan de verbeelding over. Sylvie laat alles zien!

Het heerlijke jurkje van Sylvie Meis

Als je Sylvie Meis een beetje kent, dan weet je dat de heerlijke blondine niet vies is van een mooie outfit dragen. De knappe dame weet wel hoe ze zichzelf van haar meest verleidelijke kant moet laten zien. En dat is natuurlijk erg fijn, want op die manier krijg je als volger van Sylvie ook gewoon de meest mooie en verrukkelijke plaatjes en kiekjes voor je neus. Sylvie weet heel erg goed wat haar volgers willen zien. En ze geeft daar ook ruimschoots gehoor aan. Sylvie stond bijvoorbeeld laatst te poseren in een heerlijk strak jurkje. Het jurkje zat alleen wel vol met gaten. Dat was gelukkig de bedoeling. In haar erg onthullende jurk wist Sylvie haar volgers weer heel erg blij te maken. Die genoten echt van de fijne plaatjes van de knappe blondine.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis poseert in zeer weinig kleding langs de waterkant

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis verleidt met prachtig lichaam

Met haar aantrekkelijke lichaam weet Sylvie Meis haar fans wel weer flink te betoveren. Die smullen van elk kiekje dat de knappe blondine hun kant op gooit. Maar dit jurkje was wel echt het toppunt. Het pakje zat zo ongelooflijk goed on het lichaam van Sylvie heen, dat het alleen maar kon leiden tot een flinke portie verleiding. Sylvie zag er zelden zo goed uit. De aantrekkelijke blondine kon in haar pakje zoveel mogelijk van zichzelf laten zien aan haar fans, zonder dat het ordinair werd. En dat is natuurlijk heel bijzonder. Wat Sylvie ook draagt, ze doet dat altijd met een bepaalde klasse. De knappe presentatrice zou zelfs een vuilniszak nog verleidelijk kunnen presenteren. Haar heerlijke lichaam staat zo goed op de foto dat haar fans bijna juichen van geluk.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis weet op miraculeuze wijze te voorkomen dat voorgevel uit jurkje valt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis ziet er in roze net zo knap uit

Natuurlijk had Sylvie op de eerste foto een zwart jurkje aan, maar haar favoriete kleur blijft toch wel roze. De aantrekkelijke blondine weet in haar roze pakjes al haar volgers altijd enorm tevreden te stellen. Dat is ook niet zo gek, want de aantrekkelijke presentatrice kan in haar roze pakjes pas echt helemaal zichzelf zijn. En aangezien Sylvie zo op haar gemak is, kan ze ook veel makkelijker anderen verleiden. Dat doet ze zonder echt heel erg veel moeite te hoeven doen. De ontzettend knappe presentatrice weet in ieder geval haar volgers een hele mooie dag te bezorgen door haar foto’s van haar strakke roze outfits. Die pakjes laten overigens ook weer lekker veel zien van het lichaam van Sylvie Meis, dus dat is dubbel genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.