Foto: Sylvie Meis laat fans zien hoe fit ze is met nietsverhullende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is een enorm fitte dame, maar dat valt vanwege sommige van haar outfits niet zo op. Daar komt nu verandering in!

Het heerlijk fitte lichaam van Sylvie Meis

De knappe presentatrice is een van de meest mooie vrouwen in de Nederlandse en Duitse televisiewereld. En hoewel Sylvie vaak wel mooie pakjes draagt is soms een klein beetje onduidelijk hoe knap de prachtige dame nu echt is. Daar komt met deze foto toch echt verandering in. Sylvie weet namelijk iedereen omver te blazen met een foto waarin ze haar strakke lijf goed laat zien aan haar publiek. En met die foto zorgt Sylvie ervoor dat haar fans haar nog net even een stukje leuker gaan vinden natuurlijk.

Lees ook: Foto: Sylvie ‘SM’ Meis schokt fans in uitdagend pakje vanuit hotelkamer

sylviemeis_3085100996819542824 (1)

Na haar work-out toont Sylvie Meis haar strakke lichaam

Nadat Sylvie klaar is met haar sportsessie besluit ze om voor haar volgers nog even een spannende foto te nemen. En daarop kan je eindelijk zien hoe goed het lichaam van de knappe blondine er nu eigenlijk uit zien. En dat is nogal een fijn beeld om naar te kijken. Je krijgt gelijk mee hoe mooi het lichaam van Sylvie Meis eigenlijk is. Van haar strakke buik tot haar mooie rondingen, Sylvie haar lichaam is echt een lust voor het oog. Dat moet Sylvie zelf ook geweten hebben, want na het maken van deze foto besloot de knappe blondine om ook nog een filmpje online te zetten. En daarmee maakte ze haar volgers natuurlijk erg blij.

Sylvie Meis neemt verleidelijke houding aan

Op de knappe foto van de blondine kan je zien hoe ze een verleidelijke houding aanneemt, terwijl de camera van haar telefoon op haar strakke lichaam inzoomt. De prachtige presentatrice weet even haar hele lichaam mooi in één plaatje vast te leggen. Haar sportlegging zit in de video ook heerlijk strak, zodat er niks verborgen blijft aan het prachtige lichaam van de blondine. Met haar knappe uiterlijk weet Sylvie haar volgers in ieder geval flink te betoveren. Sylvie mag zo wel vaker een video maken na het sporten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

De verleidelijke open jurk van Sylvie Meis

Natuurlijk moet je zo’n lichaam als dat van Sylvie niet te veel verborgen houden, maar dat moet je delen met de wereld. En dat is dan ook wat Sylvie doet. De knappe blondine weet met haar prachtige lijf alle mannen die op haar tijdlijn komen te betoveren. Haar open jurkje helpt daar natuurlijk enorm bij. Die zorgt er meteen voor dat je meer van Sylvie haar prachtige lichaam meekrijgt, dan je misschien in eerste instantie had verwacht. De prachtige outfit maakt Sylvie nog even een extra stukje verleidelijk en dat is natuurlijk wel heel erg fijn. De knappe blondine weet op die manier al haar fans een beetje tevreden te houden. En met een lichaam als dat van Sylvie, is er niet heel veel voor nodig om fans tevreden te krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!