Foto: Sylvie Meis gaat op zoek naar witte worst in knellend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvie Meis heeft een bijzondere dag achter de rug. Ze heeft namelijk ontzettend genoten van hele grote witte worsten. 

, blijkbaar een bekend Duits celebrity-feestje waar zelfs Arnold Schwarzenegger nog op af komt. En dat grote feest draait geheel om witte worsten, en een klein beetje om heel veel bier. Sylvie heeft zich dus uitstekend kunnen vermaken. En natuurlijk moest ze in traditionele kleding op komen dagen. Ze droeg een typisch Duits jurkje, zoals je die ook vaak met Oktoberfeest ziet. Met dat jurkje wist Sylvie enorm goed de aandacht te trekken van de mensen op het feest, maar ook van haar volgers. Die vonden het natuurlijk erg leuk om Sylvie in dit jurkje te kunnen zien.

Lees ook: Yvonne Coldeweijer maakt nieuwe liefde Sylvie Meis met grond gelijk: ‘Sullige man’

De vormen van Sylvie Meis knallen bijna uit het jurkje

Sylvie Meis had wel weer last van haar welbekende probleem. Telkens wanneer ze een leuk jurkje draagt, dan willen haar mooie vormen ontsnappen. En dat is wel lastig voor de mooie blondine. Je doet er ook zo weinig aan. Met haar fantastische outfit weet ze misschien wel de harten van alle mannen te veroveren, maar ze moet continu opletten dat ze niet plotseling te veel van zichzelf laat zien. Dat maakt het natuurlijk wel lastig. Maar gelukkig zet Sylvie wel door en daardoor kan je nu zo genieten van deze mooie foto.

Sylvie Meis verkleedt zich graag voor haar fans

De prachtige blondine kleedt zich graag op haar mooist voor haar fans. De foto’s die ze de wereld in gooit, zijn vaak ook van een hoog niveau. Sylvie weet precies wat ze mot dragen om ervoor te zorgen dat haar volgers weer helemaal gelukkig zijn. Van al die korte rokjes en strakke pakjes gaan haar fans toch een klein beetje beter slapen. Die hebben dan de mooiste dromen. Sylvie vindt het niet zo erg om zich voor die foto’s te verkleden. Ze doet het graag en het is ook een beetje onderdeel van haar werk. Als ze er dan ook nog eens haar volgers blij mee kan maken is dat alleen maar mooi meegenomen.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis gaat weer op mannenjacht, deelt foto waar niemand ‘nee’ tegen kan zeggen

Sylvie Meis is in het echte leven meer casual

Hoewel Sylvie Meis naar feestjes toe en op fotoshoots de meest bijzondere pakjes draagt, is ze in het echte leven eigenlijk veel rustiger en meer ingetogen. Je merkt dat ook wel aan de foto’s die ze deelt tijdens haar vrije tijd. Op haar social media staan eigenlijk maar weinig foto’s die niet van een fotoshoot afkomstig zijn. Maar de foto’s die Sylvie buiten haar werk om plaatst, laten zien dat de blondine de voorkeur geeft aan comfortabele outfits. De pakjes van Sylvie misstaan zeker niet, maar het is wat meer sober dan haar andere kleding. Misschien zijn we gewoon te veel verwend met de mooie plaatjes van Sylvie haar werk.

Meer zien van Sylvie Meis kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Sylvie Meis? Dat kan natuurlijk! Ga even naar haar Instagram kanaal en geniet van al haar mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer...

Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!

Joost Klein vertegenwoordigt ineens een ander land na controversieel optreden (foto)

Joost Klein is ineens verknocht aan een ander land! Het is echter nog maar de vraag of hij ooit voor dit land mee zou kunnen doen aan het Songfestival...