Foto: Sylvia Geersen geen Bachelorette meer dankzij dit flinterdunne jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvia Geersen was de beeldschone Bachelorette van dit seizoen van de geliefde show. Haar outfit in de finale maakte heel duidelijk waarom zeventien mannen wekenlang om haar vochten… 

Sylvia Geersen in flinterdun jurkje in De Bachelorette finale

Twaalf afleveringen lang hebben we het liefdesleven van Sylvia Geersen op de voet gevolgd. Op het eerste gezicht hadden we ons hart al aan de bloedmooie blonde verkocht. In de laatste aflevering verscheen ze in een flinterdun jurkje en wisten we meteen weer waarom Sylvia de grote prijs was. “Bevoorrecht”, noemt Sylvia Geersen zichzelf. De 37-jarige schoonheid ging op zoek naar de ware liefde in het programma De Bachelorette en zeventien mannen deden hun uiterste best om te bewijzen dat toch echt zij de beste keus waren. En wij snappen het helemaal. Als wij naast Sylvia hadden gestaan hadden we ook alles op alles gezet om haar mee naar huis te mogen nemen. Ook in de finale toonde het Rotterdamse fotomodel exact waarom zij zo’n prijs was. In een flinterdun onthullende jurkje staat Sylvia te stralen onder een romantische rozenboog. Het korte jurkje laat niks aan de verbeelding over en showt welgevormde benen en een strak, afgetraind lijf. Voeg daar volle lippen en een felblauwe ogen in een zwoele blik aan toe en wij snappen volledig dat mannen in bosjes voor haar op de knieën gaan. Winnaar Joris kan zijn geluk niet op. De Bredanaar is door het dolle heen. “Hier staat een heel blije man, want het heeft lang geduurd voor ik deze roos kreeg. Ik neem Sylvia mee naar huis, dus missie volbracht.”, verteld hij met een grote glimlach.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Sylvia Geersen showt rondingen in onthullend groen jurkje

Dat Sylvia Geersen een onuitwisbare indruk kan maken zijn we onderhand wel gewend. We kennen de bloedhete blonde namelijk nog van het eerste seizoen van Holland’s Next Topmodel en ook daar konden fans niet om haar heen. Ze werd toen terecht tweede en is sindsdien te zien geweest in reclames van Guess en Laura Mercier, en natuurlijk de iconische Mora reclame. Vast staat in ieder geval dat Sylvia Geersen een onvergetelijke indruk maakt. Ook op haar Instagram post het blonde model regelmatig onthullende kiekjes. In een recent plaatje geeft ze echter wel heel veel inzicht. Sylvia staat namelijk op de foto in een onthullend zomerjurkje dat helemaal niet verbergd. Met een gewaagde nekhals kan je tot aan haar ver het jurkje inkijken. Het lijkt zeker met opzet gedaan, want de bloedhete blonde draagt er passende onderkleding bij. De hele outfit lijkt een setje en fans zijn razendenthousiast. Wij ook zeker!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Ex Sylvia Geersen boos over nieuwe liefde

Ook voor De Bachelorette lijken de mannen in het leven van Sylvia Geersen al om haar te vechten. Zelfs nu de Rotterdamse schoonheid op nationale televisie een nieuwe liefde in Joris gevonden heeft (hopen we) lijken haar oud-beau’s niet te accepteren dat het over is. Met haar turbulente liefdesleven heeft Sylvia helaas ook wat toxic-exen verzameld, waaronder ééntje die Sylvia ruim na het einde van de relatie nog steeds “zijn vrouw” noemt. “Hij valt me regelmatig lastig (…) Hij blijft wachten tot ik terugkom. Dat gaat natuurlijk nooit gebeuren”, aldus Sylvia in een interview met Cosmopolitan. Wij hopen dat Joris haar ex goed duidelijk kan maken dat Sylvia voorlopig van de markt af is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...