Foto: Sylvana IJsselmuiden zoent met blonde dame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden zit heerlijk te genieten van een lekker drankje op het terras. Ze komt iemand tegen die het aan tafel wel erg gezellig maakt. En sprekend op haar lijkt! Wie is dit?

Sylvana IJsselmuiden heeft naast vele vrienden en collega’s nog zat familie waar ze op kan terugvallen. Haar gezin is een mooi klankbord voor de jonge presentatrice, zeker als ze wijze raad met betrekking tot carrière of bijvoorbeeld relaties nodig heeft. Maar als ze gewoon even wil zoenen? Dan pakt ze deze blonde dame, die toevallig ook haar zus is, even stevig vast! Niet iedereen is zo close met hun zus als Sylvana. Syl en zuslief Patricia, eveneens jong en blond, laten zich van hun warmste kant zien op een zonnig terras…

Sylvana IJsselmuiden heeft dubbelganger

De blonde presentatrice wordt dus onverwachts van achteren beetgepakt en hartstochtelijk gezoend door zus Patricia IJsselmuiden. Toevallig stond de camera al klaar op het terras en dus kon deze foto heel spontaan gemaakt worden. De twee lijken op de foto precies op elkaar trouwens. Alleen de outfits verschillen. De twee hebben elkaar een tijdje niet gezien, vandaar de extra hartelijke begroeting. Na de zoen nog even genieten van een lekker drankje en beide kunnen er weer even tegenaan. Zus Patricia is trouwens niet de enige familie van Sylvana. Ze heeft natuurlijk haar Dumpert-familie, maar de presentatrice ook een flinke groep échte Friese familie!

De familie van Sylvana IJsselmuiden

Voor wie het nog niet wist. Sylvana woont er niet meer, maar ze is opgegroeid in het hoge noorden. Friesland om precies te zijn. Daar zijn zij, haar zus en twee broers opgevoed door haar twee ouders. Na haar jeugdjaren in Leeuwarden, de hoofdstad van de noordelijke provincies, is Sylvana uitgevlogen richting het drukkere deel van ons land. Ze is zuidelijker gaan wonen, maar vergeet haar familie natuurlijk nooit. In het zuiden is een baan vinden als presentatrice/model een stuk gemakkelijker. De familiebanden lijken gelukkig nog erg sterk. In ieder geval tussen de zussen uit de IJsselmuiden familie.

Single Sylvana heeft behoefte aan knuffel

Sylvana staat er momenteel alleen voor. Wederom is de erg aantrekkelijke blondine weet single en moet ze toch vast wel avonden en middagen alleen besteden. Juist dan is het mooi als je familie je niet vergeet en af en toe flink omhelst (of meer). Dan kan de huid hongerige Sylvana er in ieder geval weer even tegen. Totdat de volgende vriend langskomt, maar hier is tot nu toe nog niks over bekend.

Alleen maar liefde voor Sylvana

Enkel en alleen de puurste vorm van de liefde is genoeg voor Sylvana. En die liefde heeft ze voor haar zus. Ondanks dus dat de twee elkaar een tijdje niet hebben gezien. Wel logisch, want Syl heeft het druk met programma’s op Dumpert, bij 538 en allerlei andere projectjes waar ze ook veel tijd en liefde aan besteedt. Gelukkig weet ze het wel allemaal goed te verdelen en is eigenlijk iedereen te spreken over de populaire en geliefde presentatrice. Zo ook online op Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar 'verrader' Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol. 

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...