Foto: Sylvana IJsselmuiden zoent met blonde dame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden zit heerlijk te genieten van een lekker drankje op het terras. Ze komt iemand tegen die het aan tafel wel erg gezellig maakt. En sprekend op haar lijkt! Wie is dit?

Sylvana IJsselmuiden heeft naast vele vrienden en collega’s nog zat familie waar ze op kan terugvallen. Haar gezin is een mooi klankbord voor de jonge presentatrice, zeker als ze wijze raad met betrekking tot carrière of bijvoorbeeld relaties nodig heeft. Maar als ze gewoon even wil zoenen? Dan pakt ze deze blonde dame, die toevallig ook haar zus is, even stevig vast! Niet iedereen is zo close met hun zus als Sylvana. Syl en zuslief Patricia, eveneens jong en blond, laten zich van hun warmste kant zien op een zonnig terras…

Sylvana IJsselmuiden heeft dubbelganger

De blonde presentatrice wordt dus onverwachts van achteren beetgepakt en hartstochtelijk gezoend door zus Patricia IJsselmuiden. Toevallig stond de camera al klaar op het terras en dus kon deze foto heel spontaan gemaakt worden. De twee lijken op de foto precies op elkaar trouwens. Alleen de outfits verschillen. De twee hebben elkaar een tijdje niet gezien, vandaar de extra hartelijke begroeting. Na de zoen nog even genieten van een lekker drankje en beide kunnen er weer even tegenaan. Zus Patricia is trouwens niet de enige familie van Sylvana. Ze heeft natuurlijk haar Dumpert-familie, maar de presentatrice ook een flinke groep échte Friese familie!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

De familie van Sylvana IJsselmuiden

Voor wie het nog niet wist. Sylvana woont er niet meer, maar ze is opgegroeid in het hoge noorden. Friesland om precies te zijn. Daar zijn zij, haar zus en twee broers opgevoed door haar twee ouders. Na haar jeugdjaren in Leeuwarden, de hoofdstad van de noordelijke provincies, is Sylvana uitgevlogen richting het drukkere deel van ons land. Ze is zuidelijker gaan wonen, maar vergeet haar familie natuurlijk nooit. In het zuiden is een baan vinden als presentatrice/model een stuk gemakkelijker. De familiebanden lijken gelukkig nog erg sterk. In ieder geval tussen de zussen uit de IJsselmuiden familie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Single Sylvana heeft behoefte aan knuffel

Sylvana staat er momenteel alleen voor. Wederom is de erg aantrekkelijke blondine weet single en moet ze toch vast wel avonden en middagen alleen besteden. Juist dan is het mooi als je familie je niet vergeet en af en toe flink omhelst (of meer). Dan kan de huid hongerige Sylvana er in ieder geval weer even tegen. Totdat de volgende vriend langskomt, maar hier is tot nu toe nog niks over bekend.

Alleen maar liefde voor Sylvana

Enkel en alleen de puurste vorm van de liefde is genoeg voor Sylvana. En die liefde heeft ze voor haar zus. Ondanks dus dat de twee elkaar een tijdje niet hebben gezien. Wel logisch, want Syl heeft het druk met programma’s op Dumpert, bij 538 en allerlei andere projectjes waar ze ook veel tijd en liefde aan besteedt. Gelukkig weet ze het wel allemaal goed te verdelen en is eigenlijk iedereen te spreken over de populaire en geliefde presentatrice. Zo ook online op Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!