Foto: Sylvana IJsselmuiden verleidt vreemde man in bar met enorme jopen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvana IJsselmuiden houdt er wel van om haar fans en beetje up to date te houden over haar sociale leventje…

Natuurlijk vindt Sylvana IJsselmuiden het belangrijk om haar fans een beetje betrokken te houden bij haar sociale leven. Dat is de kern van alles wat ze doet. Ze houdt enorm van haar lieve fans en wil dan ook graag haar best doen om ervoor te zorgen dat haar fans alles van haar leuke leventje meekrijgen. Elk moment wordt vastgelegd. Dus toen Sylvana de aandacht trok van een bijzondere man, moest dat wel even op beeld komen. En natuurlijk moesten de volgers van Sylvana daar ook even bij betrokken worden. Die mochten namelijk aangeven wat de man op de achtergrond aan het denken was. En daar gingen ze creatief mee om. Al gaan de meeste opmerkingen natuurlijk wel over de leuke vormen van Sylvana. En kan je haar fans daar ongelijk in geven? Die trekken wel meteen de aandacht namelijk.

De man achter Sylvana IJsselmuiden heeft maar geluk

Sylvana weet met haar nieuwe foto wel weer flink de aandacht te trekken van haar volgers. Maar ook trok ze de aandacht van de man die achter haar zat in de bar. Hoewel hij duidelijk al even bezig was met het drinken van allemaal drankjes, viel hem nog steeds de bijzonder mooie blondine naast hem op. Hij keek precies op toen Sylvana een mooie foto van zichzelf maakte. En dus werd de man, met zijn redelijk verbaasde blik, ook even op de foto gezet. De bijzondere foto maakte veel los bij de volgers van Sylvana, die de ene na de andere flauwe opmerking wisten te maken. Natuurlijk houdt de blonde presentatrice enorm van flauwe opmerkingen. Ze kon dan ook geen genoeg krijgen van de leuke comments die haar fans onder haar foto zette. De man achter Sylvana vond het trouwens een beste avond. Die heeft de hele nacht kunnen genieten van de mooie presentatrice.

Sylvana IJsselmuiden plaatst wel vaker mooie foto’s van zichzelf

De leuke blondine plaatst wel vaker mooie foto’s van zichzelf. Ze weet inmiddels goed wat haar fans wel en niet leuk vinden om te zien en van dat talent maakt ze graag gebruik. De mooie blondine vindt het helemaal niet erg om even wat meer van zichzelf te laten zien. Zolang haar fans het maar leuk vinden is ze zelf al ontzettend gelukkig. De presentatrice doet ontzettend haar best om ervoor te zorgen dat ze haar fans tevreden houdt. En met haar mooie vormen weet ze dat altijd goed voor elkaar te krijgen.

De blik van Sylvana IJsselmuiden is goud waard

Met haar mooie blik weet Sylvana altijd vol de aandacht te trekken van haar volgers. Ze heeft altijd een bijzonder goed gevoel voor het betoveren van haar fans. De mooie blondine weet exact hoe ze zich moet gedragen om haar fans helemaal wild te krijgen. Als Sylvana je een keer aankijkt, dan voel je jezelf gelijk smelten. Met haar mooie ogen weet ze ontzettend goed haar fans te hypnotiseren. Haar fans vinden dat gelukkig totaal niet erg.

Sylvana IJsselmuiden heeft veel meer mooie content op Instagram

De leuke blondine heeft nog veel meer mooie foto’s en video’s online staan. Die kan je allemaal vinden op haar Instagram account. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...