Foto: Sylvana IJsselmuiden pronkt met haar enorme heuvels in aanloop naar Formule 1-race

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Sylvana IJsselmuiden weet echt alle van de F1! En dat laat ze maar weer eens zien in dit verleidelijke filmpje. 

Knappe blondine Sylvana IJsselmuiden maakt geweldige video

De prachtige presentatrice Sylvana IJsselmuiden weet echt weer een geweldige video online te zetten. De aantrekkelijke blondine weet namelijk alles van de F1. De volgers van Sylvana zullen hier absoluut niet verbaast over zijn. Die wisten al wel dat de knappe dame van Dumpert helemaal weg was van snelle auto’s. Maar dat ze zoveel over het onderwerp weet, dat ze een eigen online show doet op Instagram, dat is voor veel mensen nieuws. Sylvana probeert iedereen op de hoogte te houden van het laatste nieuws omtrent de spannende sport.

Lees ook: Foto: Wulpse Sylvana IJsselmuiden knijpt flink in haar eigen citroenen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana IJsselmuiden vertelt nieuws over Formule1 in een wel heel spannend pakje

Natuurlijk is de video van Sylvana interessant voor iedereen die meer wilt weten over de laatste ontwikkelingen in de F1, maar ook voor de mensen die niks met de sport hebben is de video ontzettend leuk om naar te mogen kijken. De knappe blondine heeft namelijk een pakje aangetrokken waar haar troeven ontzettend goed in uit komen. Sylvana is nogal goed bedeeld als het om die regio gaat en elk pakje wat ze draagt verandert al gauw in een enorm verleidelijk stukje kleding om die reden. Maar soms dan trekt Sylvana iets aan wat nog even net eens tukje extra verleidelijk is. En dat is natuurlijk ontzettend mooi om te zien. Als volger van de verleidelijke presentatrice weet je ook bijna niet wat je met al dat moois aan moet.

Sylvana IJsselmuiden kan je nu ook op TikTok over de F1 horen vertellen

Voor de snellere mensen onder ons, die meer van TikTok zijn in plaats van Instagram, heeft Sylvana ook een leuk kanaal opgezet. En op dat kanaal kan je haar ook van alles en nog wat horen vertellen over de F1. Natuurlijk doet Sylvana dat in een erg mooi pakje, want ze moet natuurlijk wel een beetje aantrekkelijk blijven voor haar volgers. Die kunnen niet zonder de mooie video’s van hun prachtige Sylvana. De knappe blondine vindt het ook helemaal niet erg om even een leuk pakje aan te trekken voor haar lieve volgers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

De flauwe grapjes van Sylvana IJsselmuiden

Als je Sylvana al langer volgt, dan ken je inmiddels wel een beetje haar flauwe gevoel voor humor. Dat past ze vooral toe op de F1, omdat daar best veel mooie momenten uit voortkomen, waar Sylvana iets mee kan. Zo heeft ze een van haar meest recente en verleidelijke foto’s op het scherm geplakt bij Toto Wolff. zo lijkt het net alsof hij Sylvana een beetje aan het showen is aan Hamilton. Sylvana haalt wel vaker grapjes uit met deze twee heren. Hoe lang het bij alleen plagen blijft is natuurlijk maar de vraag. Voor je het weet kaapt Hamilton de knappe blondine weg bij haar vriend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!